Haldoklik a HDD-m ha vissza viszem ahol vettem megnézik amit a Lomtárból kitöröltem?
Vettem egy 200gb-s használt HDD-t informatikai boltba, és hol müködik hol nem, egy óráig töltötte most a windows-t nem tudtam Lomtárba helyezni egy szöveges dokumentumot mert gondolkozik a gép, HD sentinel szerint most 80% os a kondició tegnap még 100 volt. Itt a kérdésem az lenne hogy ha vissza viszem megnézik azt is hogy mit ürítettem a Lomtárba? amit töröltem onnan?
Banki adatok vannak rajta azért kérdezem.
Nagyon unatkoznia kell annak a szakembernek, aki megnézi a dokumentumok, vagy fényképek/videók tartalmát.
Naponta több ezer ilyet látnak. Kisebb gondjuk is nagyobb annál, mint hogy számukra haszontalan dokumentumokat nézegessenek. Legalábbis én így állok hozzá.
Dolgoztam 2 évig számtech boltba, nagy ívben tettem rá mi van rajtuk.
Na jó, egyszer behozta egy igazi bombázó a nálunk vásárolt laptopját, mert gallyra vágta rajta a Windowst.
Itt megnéztem a képeket (találtam is :P), de csak a jókedv kedvéért. Nem vagyok rá büszke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!