Haldoklik a merevlemez?
A probléma a következő:
Portalanítottam a gépet és azóta különböző problémákat produkál:
Kaptam kékhalált leállításkor és indításnál is, valamint volt hogy a rendszer nem tudott be bootolni, vagy csak simán elindul a gép de se kép, se hang (a monitor jó). Észrevettem hogy van amikor a vinyó nem pörög fel. A csatlakozókat megnéztem, minden ok, a gép nem ütődött meg.
Viszont kb minden 5. indításra rendesen működik a gép. Mi lehet a probléma?
Először is, csinálj egy képet a kék halálról, hogy eltudjam olvasni mit ír ki, elolvasom, és máris látni fogom a problémát.
a másik, hogy előfordulhat kontakt hiba takarítás után, szedd szét és rakd újra össze a gépet, finoman és alaposan a helyére pattintva az alkatrészeket, winyoknál a csatlakozó gyakori hiba (legalábbis nálam) a másik hibám pedig a videókártya csatlakozás volt, ott is párszor meg kellett rángatni a gépbe, mire 100%-osan működött!
De előfordulhat, hogy valahova por került, tehát érdemes újra neki esni amellett, hogy szét szeded!
Próbáld ki!
Ez volt leállításnál, de az indításnál nem fényképeztem le, mert akkor éppen nem tudtam és utána már nem jelentkezett
Windows valószínűleg meghibásodott, ajánlott újra telepíteni és a megfelelő drivereket feltelepíteni a géphez.
Illetve érdemes a winyo kábelt kihúzni (táp és sata) majd újra rádugni
illetve érdemes a ramokat kivenni majd újra visszatenni a megfelelő helyre!
ellenőrizd, hogy jól illeszkedik e.
Ezek után elvileg nem lesz gond.
De mivel a windows hibásodott esélyes a winyoval történt valami.
hard disk sentinel progival érdemes ránézni!
Most lett újra rakva a gép (win7 64), igen amiket mondtál megcsináltam és most jónak tűnik, a drivereket meg frissítem.
Köszi a segítséget :)
Nincs mit
Remélem sikerült megcsinálnod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!