Packard Bell Easy Note laptop miért nem működik a wifi?
Figyelt kérdés
Egy PB EN F5211-BZ-325HG típusú laptopról van szó, amin gyárilag Linux oprendszer volt, de Windows párti vagyok ezért egy Win8-at telepítettem rá. Ugye a Win8 minden szükséges drivert feltelepített kivéve a wlan drivert. A Packard Bell weblapján találtam 4 gyártótól is drivert, de egyik sem működött. Tudnátok segíteni, hogy hogyan is oldhatnám meg ezt a problémát?2015. jún. 19. 22:39
1/5 |Orfeusz| válasza:
Be van kapcsolva a wlan antenna? A drivereket a Windows alapból tartalmazza (vagy letölti magának)
2/5 Tengor válasza:
Minden drivert tegyél fel, ne csak a Wifi drivert. A win saját driverei addig jók, amíg a gép gyáriait fel nem teszed!
Az eszközkezelőben a VEN és DEV azonosítók alapján meg tudod határozni a wifi kártya gyártóját és pontos típusát is. Onnantól a 4 közül megvan, hogy melyiket kell felrakni.
3/5 A kérdező kommentje:
A billentyuzet kombinaciora, amivel be es ki lehetne kapcsolni nem tortenik semmi. Viszont az eszkozkezeloben van egy halozati vezerlo amit nem talal.
2015. jún. 20. 09:08
4/5 A kérdező kommentje:
Kedves Tengor! Rendben felteszek majd mindent csak igy elsore ez szurt szemet nagyon. Sajnos nem tudom mik ezek a VEN es DEV azonositok, de mindjart utana jarok :)
2015. jún. 20. 09:12
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a gyors valaszokat. Sikerult megoldani a problemat. A VEN es DEV azonositoval tenyleg gyorsan kideritettem ki a gyarto es milyen tipus. A drivert is viszonylag konnyen megtalaltam. Koszonom megegyszer :)
2015. jún. 20. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!