Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Bekapcsol a laptop, de nem...

Bekapcsol a laptop, de nem jön be kép. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Tegnap délutánra kikapcsoltam pár óra, visszajöttem, bekapcsoltam volna, de a képernyő fekete maradt, pedig elkezdett zúgni a laptop. Próbálgattam ki-bekapcsolni, kb. 20 perc után jó lett. Ekkor ha lehajtom, akkor nem alszik el, pedig el szokott mindig ha normálisan működik. Este megint produkálta ezt, miután ki volt kapcsolva 1-2 órára. Aztán megint jó lett. Csak lehajtottam éjszakára, elaludt, reggel normálisan működött tovább, azóta sincs gond. Mit tegyek? Egy ismerősöm ki tudná elvileg tisztítani a laptopot belül, szétszedné és egyebek, ez használna? Vagy vigyem el egyből szervizbe? Ugye nem feltétlen alaplapcsere, és az mennyibe kerül nagyjából? Packard Bell laptop, AMD-s processzorral, azt mondták ez nem jó a hűtés miatt. Kb. 2 éves a laptop. Köszi előre is a segítséget.

20/L

2015. febr. 10. 11:36
 1/2 anonim ***** válasza:

érdemes kipucoltatni az ismerősöddel, ha ért hozzá, pár száz forintért lehet kapni hűtőpasztát, újra is pasztázhatná.

Alaplapot felesleges cserélni egy laptopba, mert általában többe kerül neked, mint maga a gép amikor újonnan vetted. Ha már úgyis szétszedi, nézzen rá az alaplapra dugott képernyő kábelre, lehet kilazult és az okozza az érintkezési gondot.

2015. febr. 10. 11:54
 2/2 kaosamigos válasza:
Igen nagy eséllyel vga hiba. Bekapcsolod, megmelegszik akkor a hőtágulástól ismét rendbe jön a kontakt és utána működik. Amikor csak lehajtod akkor is termel egy pici hőt, azért indul rögtön, kikapcsolás után kihül és nem indul. Sajnos a Packard Bell AMD vel kimondottan vga hibás. Szervíz.
2015. febr. 10. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!