Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Érdemes még zenét filmet írni...

Érdemes még zenét filmet írni CD re és DVD re? És ti még írtok ki zenéket és filmeket CD re és DVD re?

Figyelt kérdés

Már néha idegesít hibásan ír ki egy filmet DVD lemezre,kicsit piszkos karcos a lemez már akadozik és dobhatom a kukába.

Új filmeket amiket ki szokok írni,nem mindegyiket tudja lejátszani a asztali DVD lejátszó.

Merevlemezen meg sok hely van,és Pendrivén is.

Szerintetek inkább hadjam Merevlemezen filmeket.

Van 3db Merevlemezem,egy külső 1000GB van a gépben 1000GB és van a régi gépemben amit pót gépnek használok már 1000Gb vagy szerintetek még vegyek több merevlemezt sok filmem van és sokat töltők le.

Vagy vegyek inkább 32GB Pendrivéket.

Vagy maradjak a CD DVD üres lemez vásárlásánál,100ft darabja ahol szoktam venni DVD lemezeket.

2015. jún. 19. 18:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem érdemes lemezekkel bajlódni, meg dvd lejátszókkal, médialejátszóval egyszerübb lejátszani külső merevlemezről.
2015. jún. 19. 18:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Én néha kiírok ezt-azt, havonta pár lemezre. Minőségi dvd lemez korrekten írva 6-8-10 éven át olvasható marad.

Ha pedig karcosak és koszosak a lemezeid, az azt jelzi, hogy nem vagy képes kezelni őket.

2015. jún. 19. 19:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Ez a te döntésed.

Én egy ideje merevlemezen tárolom a filmjeimet és van vagy 20 db újraírható DVD lemezem. Amit meg akarok nézni, azt kiírom. Aztán, ha mást akarok, akkor felülírom.

2015. jún. 19. 19:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. jún. 20. 11:29
 5/5 anonim válasza:
Mi az hogy CD/DVD? xD
2015. jún. 21. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!