Led TV fps játékokhoz?
ilyen tv-m lesz a közeljövőben. Szerintetek FPS játékot mint pl CS GO lehet majd rajta játszani? Nem találom sehol, hogy milyen válaszideje van egy ilyen tv-nek.
Szerintem lehet rajta játszani. Nekem is samsung led TV-m van és nem tapasztalok problémát a válaszidővel.
Ui: Ne ülj túl közel hozzá mert kiég a szemed egy óra után :)
köszi a választ annyit javítanék a kérdésemen, hogy 40" os nem 65 :)
válaszidőre nagyon kivancsi lennék ha eseteg tudná valaki mert nem találom sehol :S
Én 32"-es LG TV-t használok elsődleges monitornak,és nem igen tapasztaltam vele semmi gondot játékok alatt.
Gondolom ennek se kisebb a válaszideje.
Olyan nagyon nem hiszem, hogy számítani.
Egy ember válaszreakciója is kb ~100ms felett lehet.
A tv-nek is lehet 5ms a válaszideje (talán ennek a samunak is annyi) a bemeneti késleltetés (input lag) más.
A válaszidő a képpontok állapotváltozásához szükséges idő. Utánhúzást látsz, ha magas ez a szám.
Az input lag a teljes kép késését jelenti, hogy mennyi időbe telik amíg a kijelző elektronikája feldolgozza, javítja a bemeneti jelet.
43 ms kb. 2-3 képkocka csúszást jelent.
A legjobb monitor is 9 ms késést produkál
TV-k között a sony-k a legjobbak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!