Ez a videokártya milyen játékokhoz elég?
Szembe találkoztam ezzel a videokártyával és kíváncsi lennék hogy mennyit tud. Tapasztalatbók kérem a válaszokat nem elvből!!!!!
Ennyiért?
R7 250X 2000-el drágább csak, de sokkal erősebb ennél.
Ide nem tapasztalat kell.
Meg kéne már lassan érteni,hogy nem a VRAM mennyisége,a GPU és a VRAM órajele,meg a memóriasávszélesség adják egy kártya erejét.
Amit linkeltél kártyát,sajnos még a belépőszintet se üti meg.
Alapvető feladatokra felesleges,helyigényes,és fölös fogyasztó,ugyanis azokra a feladatokra a mai leggyengébb integráltak is bőven elegek.
23 ezer meg szó szerint vicc érte,a reális értéke úgy 15-17 ezer között van.
Egy 23 ezres A10-5800K APU-ban lévő integrált erősebb,mint az R7 240.
Innentől remélem érzed,hogy teljesen halott dolog ilyen kártyáért pénzt adni.
Miért kéne tapasztalatból írni?
Szerinted olyan hülye itt bárki is,hogy ilyen szart vett?
Nem kell ehhez tapasztalat,csak egy tesztoldal,ahol össze tudom hasonlítani a többi kártya teljesítményével azonos diagrammon,azonos körülmények között.
A 4GB meg teljesen irreleváns,mert sehol sem fog 700MB fölött enni.
a VRAM lényegtelen,ez a 4gb-s kártya felér egy jobb 512-es kártyával.
4-ből mennyit tud kihasználni mielőtt kevés a gpu ereje,és "akadást" látsz? 500 megát? 700-at? esetleg nagyon ritkán 1gb-t?
Azt az r7 240-et egy gtx260 is megenné szinte ,pedig az csak 768 mb rammal rendelkezik.
Egyszerűen : lehet neked 5000 nm-es raktárad,ha neked csak 2 széked van amit beletehetsz ,szóval előbb kifogysz a beleraknivalóból mint ahogy megtelne a negyede is (vram feleslegessége) illetve előbb fáradsz el mint ahogy megtelne.
"Pont ezért kell tapasztalat!!!!"
De miért??? Elmodtuk, hogy gyenge és nem éri meg.
Az 1GB-os R7 240, amit linkeltem a DDR5 memória miatt erősebb és olcsóbb is.
Ugyanennyi pénzért linkeltem erősebb kártyát is ( R7 250 )
Miért kell ehhez a sz@rhoz ragaszkodni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!