Ez a videokártya milyen játékokhoz elég?
Szembe találkoztam ezzel a videokártyával és kíváncsi lennék hogy mennyit tud. Tapasztalatbók kérem a válaszokat nem elvből!!!!!
Igen? Oké.
Mégis hol?
Mert ugye 3GB-ot mondjuk egy GTA 5 meg tud tölteni FullHD Ultra felbontáson. Csak az a baj, hogy ez a kártya nem elég FullHD ultrára, csak mondjuk HD, mediumra. Ebben az esetben érdekelne, hogy mikor tölti meg azt a 4GB, borzalmasan lassú DDR3-as VRAM-ot.
De oké, tételezzük fel, hogy az
R7 240 4GB DDR3 vs R7 240 1GB DDR5 meccsből a 4GB-os kerül ki győztesként. (Ami nem igaz, de mindegy)
De én még R7 250-et is ajánlottam 500Ft-tal drágbban, azt már biztos nem nyomja le.
Ezek a 4GB-os 20 ezres kártyák erre lettek kitalálva, hogy megvedd és élj azzal a tudattal, hogy milyen jó vásárt csináltál.
Itt egy rendes 4GB-os kártya:
Sok játékot fullon,lol viszi a 2008-as nfs pro street-et maxon ,ami 380mb-t eszik max támogatott felbontáson is?ETS-t viszi maxon?:D
4gb-t akkor használja ki,ha a GTA V-t FHD-n MAXRA (3gb fölé) tekered és nem laggol azt meg tudjuk hogy az a kártya még lowon is szenved vele 800*600 vagy 1024*768 körül :)
Mert a tesztek benchmarkokkal,a tesztek játékok alatt valóságos környezetben,a felhasználói vélemények,és a CÉG kiadványa nem fog hazudni,illetve mert egy battlefield ketttőt kis felbontáson visz maxon attól még nem lesz r7 240-en a parasztvakítás cuccokból r9 290x GPU.
https://www.youtube.com/watch?v=JkfFWhuecr8 BF4 1024x768 :high-on akad... :(
https://www.youtube.com/watch?v=RneAIIyJRaM GTA V 1024x768 normal 32 fps ,úgy hogy lényegesen erősebb cuccok vannak mellette,kisebb gépben ez akadna.
A 100 lóerős szívó dízel is papíron gyors ,mert ú 102 lőerő,de attól még szívó motor,lomha,ugyan ez a VGA előbb lesz kevés a gpu minthogy csak 2-3-at kihasználna,attól hogy pár játékot tud futtatni attól még nem lesz hipp hopp 5x olyan erős gpu rajta.
Nyugi srácok, lányok!
Ahogy szoktam mondani, aki h*lye az szenvedjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!