Mennyire elég a mai játékokra egy GTX 660 videókártya?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy I5 4460,4440 mellett?
Felbontások ,amivel használnám:
1680x1050
1280x960
Illetve elég neki egy Chieftec 500w táp?
Tápra több pénzem nincs...
2015. jún. 18. 17:07
11/16 A kérdező kommentje:
Oké köszi ,akkor a 960 lesz :)
2015. jún. 18. 22:58
12/16 anonim válasza:
akkor pukadj meg ! kérdés miért nem veszel amd-t? másik kérdés miért veszel nvidiát?mert van shadowplay ,élő twitch live stream?nekem és másnak mostanában elég sok gondojai voltak az nvidia driverekkel mondom ezt nvidiás ként .. wtf !
13/16 Trevor. válasza:
Nekem igazából sem AMD, sem Nvidia driverekkel nem voltak gondjaim, csak most Nvidia kártyám van, aztán megszerettem és nem akarok többet AMD-t. Amúgy GTA5-re jobb az R9 280 a több vram miatt.
14/16 A kérdező kommentje:
Azért nem veszek AMD-t mivel eddig csak Nvidia kártyám volt...
És vannak olyan játékok amiknél Nvidia kártyával több lesz az fps-ed...
2015. jún. 19. 12:12
15/16 anonim válasza:
És vannak olyan játékok, ahol meg AMD kártyával lesz az, ezt általában alkalmazott technológiák függvénye, kivéve ha shitwors címről van szó.
16/16 anonim válasza:
engem csak a shadow play csesztet hogy mi a fenének van "red line" nem vesz fel.. a legújabb driverrel de valahol olvastam hogy srácn felrakott más oprendszert win8.1 enterprise és az oldotta meg.. nálam win 7 fut megszokásból.. volt már win 8.1 is majd ha nem leszek lusta fel teszem cs go -hoz jól jön majd az a shadow play.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!