HP Compaq laptopba elromlott a videokártya, mennyibd kerül a javítás?
Figyelt kérdés
Van egy HP Compaq laptopom használtan lett véve,és nem mindig kapcsol be a képernyő, némelyik indavideónál pedig nem rakja teljes képernyőre szóval szerintem valami gond van a videokártyájával : Nvidia GeForce G 103M 512 mb , az lenne a kérdés hogy a javítása kb mennyibe kerülne?2015. jún. 18. 01:15
1/7 anonim válasza:
Ez nem csak a VGA hibája lehet.Lehet:a böngészöjé is,de a régi Adobe Flash miatt(ez esetben frissítsd).Ha nincs garanciád akkor elég drága lehet.
2/7 anonim válasza:
Laptopban a videokártya általában az alaplap cseréjével javítható, mert többnyire foglalat nélkül fixen beforrasztják a nyákba.
3/7 anonim válasza:
"nem mindig kapcsol be a képernyő" Nem feltétlenül videókártya hiba, lehet az képernyő hiba is :)
4/7 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy adobe flash lenne a baj,néha a laptop totál pixelesen kapcsol be azaz bekapcsol és a felbontás eléggé rosz,kb 30000 alatt megúsznám?vagyis 30000 ig
2015. jún. 18. 23:32
5/7 A kérdező kommentje:
Képernyő sem lehet mivel ha rácsatlakoztatom a TV re akkor sem kapcsol be a kép ezért gondolom hogy valami baj van a VGA vagy az alaplappal
2015. jún. 18. 23:33
6/7 anonim válasza:
Akkor a kártya a hibás. De mikor vetted? Mióta hibás a kártya? Mert lehet, hogy van néhány eltitkolt hibája. pl. ha én el akarok adni egy viszonylag jóállapotú gépet, ami még mindig elégségesen működik, nem fogom leírni az összes hibáját.... (jó nyilván leírok párat, hogy ne átverés legyen) Sok ilyen gépben olyan hibák vannak, amikről ha tudnál akkor se fogadnád el a gépet, ha kaját adnak érte :DDDD :) Szóóóval az ilyen gépek alkatrésznek jók, de amelyik nem viharvert csak kis hibája van, azt érdemes kikupálni :) legközelebb figyelj jobban a használtpiacon
7/7 A kérdező kommentje:
Kb 2 hete vettem,csak ez a problémája van egyébként gyors!Az lenne a kérdésem hogy kb mennyibe kerülne a javítása? Legújabb windowsot raktam rá,friss az adobe flash tehát én csak a vidikártyára gyanakszom hogy az nem jó
2015. jún. 20. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!