Win 7 64 ultimate vagy win 8.1? Melyiken lenne érdemesebb használni a gépet?
Figyelt kérdés
GTX 970 4GB, i5 4460, 8 gb ram.2015. jún. 18. 00:17
1/4 Trevor. válasza:
Windows 7 Home Premium 64 bit
Igazából mindegy, de fölösleges az Ultimate, tele van olyan szolgáltalásokkal, amit az életben nem fogsz használni és csak lassítják a gépet (bár nekem is i5-4460 van és nem tudom leterhelni). De július végén itt a Windows 10, azt lesz majd érdemes használni.
2/4 anonim válasza:
Home Premium vagy Professional.
Annyit még hozzátennék hogy várni kell majd egy kis időt míg driverek és programok lesznek rá.Ahogy nézem elég jó lesz.De majd kiderül.
Home Premium vagy Professional.
3/4 anonim válasza:
Sokat számít, hogy mire akarod használni a gépet. Ha telefonálni, Candy Crash-ozni, akkor win8 vagy win10. Produktív munkára vagy rendes PC játékokhoz inkább win7. Még legalább 2020-ig támogatott, de a népszerűsége okán talán még hosszabbítják is majd, mint anno az xp esetén.
4/4 A kérdező kommentje:
Miért van az, hogy skype,ts-en a másik fél hallja ha írnak nekem facebookon illetve ha zenét hallgatok? Meg ha videót csinálok miért veszi fel a játék hangját is a mikrofonom?
2015. jún. 18. 11:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!