Mit érdemesebb használni? Alaplapi hangkártya vagy a külön belerakott pci-os?
Nos nekem az utolsó PCI-os VGAm az egy S3Trio volt.
Az egy kuriózum, de legalább 15 éves!
Lehetséges, hogy inkább a PCIEXPRESSre gondolsz?
Egy jó minőségű hangkártyának jobb hangja lesz, mint az alaplapinak, de hacsak nem célod a jó minőségű zenehallgatás (és nem rendelkezel jó felszereléssel, illetve forrással hozzá), felesleges egyet beszerezned. Alaplap terhelését nem nagyon befolyásolja az integrált hangkártya használata, és Vista óta erőforráshasználat tekintetében sincs sok különbség.
#1: inkább HANGkártyára:)
Nem igazán éri meg befektetni rá ha csak nem rendelkezel komoly hangtechnikával. egy jó hangkártya ott kezdődik árban mint egy jobb alaplap és határ a csillagos ég.
a teljesítményt semmiben nem befolyásolja elvégre az integrált is külön harvernek számít tehát ugyan az mint egy PCI-os amúgy is az újabb komolyabb hangkártyák már PCIe-be illeszkednek
Bizonyos játékoknál pár fps-t jellenthet a hangkártya!
Nekem Integrált van és mikor be volt kapcsolva 20-25-el futott a gta 4 ! Kikapcsoltam Biosban és lásd 30-35 fps! Szóval néha számit! :) CPU e5200!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!