Egy Floston Superior gépházba beleillik egy ASUS H81 gamer alaplap?
Figyelt kérdés
2015. jún. 17. 16:06
1/18 Trevor. válasza:
Nem néztem meg, de azt az alaplapot semmiképpen se vedd meg, nagyon nem éri meg, az áráért már sokkal jobbat kapsz.
2/18 anonim válasza:
Ez helyett inkább B85M Bulk, vagy B85M Pro 4-et érdemes venni, de ha a házad engedi, akkor inkább B85 Pro 4-et vegyél a jobb szellőzés miatt. ÉS NEHOGY AZT A TÁPOT HASZNÁLD AMIT ALAPBÓL A HÁZHOZ ADNAK, mert 3 nap alatt is oda tudja sütni az egész berendezésed.
3/18 anonim válasza:
Egyébként ha megadsz egy keretet mi szívesen összerakunk neked egy gépet. Mert ahogy az utóbbi lapból és házból (mert nem éri meg az se) ítélem nem nagyon értessz ehhez.
5/18 Közveszélyes Kontár válasza:
ha jol latom akor ez ez egy audio ra kihegyezet lapka, ellenben biztos szukseged van ezen kepesegere? es valoszinu nem feltetlen eri meg arat sem
6/18 Közveszélyes Kontár válasza:
maga a gephaz sem eri meg
de ha keglevo a sajat tapja van bene? mert azal semilyen gepet ne uzemeltes ami 1150 alapu lesz
7/18 Trevor. válasza:
Az alaplap egy GAMER jelzővel ellátod, jól kinéző, rettentően túlárazott alaplap, amit még az állítólag jobb hangchip sem ment meg. És eleve H81-re minek 4 ramslot, amikor a chipset maximum 2-t támogat (tudom, megy 4-el is, de csak 1066mhz-en). Szóval semmiképpen se vedd meg.
8/18 anonim válasza:
+1 Trevor. Szerintem ebben az árbana legjobb választás a B85. És szerintem a ház tápja helyett vegyél FSP-t. De ha nincs meg a ház én inkább a Raijintek Arcadiát ajánlom. Az egy olcsó, de jó ház.
9/18 Trevor. válasza:
Thx. A B85 éri meg a leginkább Intelnél, ha nem tuingos gépről van szó. Raijintek Arcadia tényleg nagyon jó ház, 40 centis kártya is belefér. Elöl, hátul 12cm-es venti és már a légmozgás is tökéletes.
10/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat az alaplapot a házat és egy tápot ujjat választok processornál egy i5 4460 ra gondoltam vidikártyának pedig egy msi nvidia geforce gtx 960 t néztem ki és hát a gépen leginkább játszani szeretnék ja és egy 8GB Kingston memória
2015. jún. 18. 09:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!