Tápegység hiba?
Egy év alatt 3 tápom ment tönkre.
Az lenne a kérdés, hogy ez az eset tápegység hiba?
Tehát éppen játszottam, amikor hirtelen leállt a gép és füst szagu lett a táp míg a multkori tápom tönkre ment "se kép se hang". Most ezzel a táppal annyi történik, hogy ad áramot a gépnek, de nagyon keveset. Éppen csak a ledek világítanak benne, és a video kártya ventilátorok megindulnak egy másodpercre. Ezért az is felmerült, hogy alaplapi hiba.(ultra durable 3)
Szerintetek megérné venni egy új tápot? Az is benne van a pakliban, hogy a táp nem birta a konfigot. Mivel csak egy 500wattos volt. Félek veszek egy tápot, de feleslegesen, mert alaplapi hiba. Szerintetek?
"Mivel csak egy 500wattos"
Egy minőségi 500 W-os tápra egy 350 ezer Ft-os játékra használt gép is rábízható.
500W-os táp 8 ezer Ft-tól 47 ezerig kapható.
A 8 ezer Ft-osra egy 10 éves irodai gépet sem kötnék rá, az utóbbira az életem rábíznám. Tehát van különbség
két 500-as táp között.
Milyen tápod van?
Olcsón lett véve azt tudom.
app500PSB01 van ráírva.
hat ez szep...
#1 +1
amugy ez a kecse esete amit nem hogy zoldsegel, netan husal etetel, hanem csak kavicsokkal...
persze meznezethetned a fali halozatotokat is de elso lene hogy egy normalis kinosegi tapod legyen, mert ugylatszik harom kukaszokevenyt hasznaltal edig
#2 es most ugye a harom tap ara lasan 10ezer lehet?
most viszont egy megolcsobbra van mar csak penzed ?
#5 Trust szerinted mert nem az?
megerne e mit? igen egy m-tech 900w 10ezerert Nagyon! megerne... ?!
helyesen mondva egy minosegi tipus megerne igen az mezerne (nem! nem marka! a marka semmit! a.se jelent)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!