Mit cseréljek ebben a gépben?
A jelenlegi konfigom:
alaplap: ASUS F2-A55M
Proci: A-8 6600k
Ram: 8gb 1600MHz
Kari: MSI r9 280x
táp: 600w fsp hyper
tápot ramot, kártyát semmi képpen nem akarom eladnimivel nem olyan régen vettem. Fejlesztésre kb van 160k-m
Akkor Z97-es alaplap kell,mert csak azzal tudod emelni a szorzót,tehát tuningolni.
És abból is inkább 30 ezer,vagy afelett néznék,az erős tápellátás miatt.
4670K helyett pedig van 4690K,annál kevésbé szar a paszta a kupak alatt.
Asrock Z97 Extreme 4
i5-4690K
Alpenföhn Brocken/Thermalright Macho/Raijintek Ereboss hűtőnek.
12.
Ha sz.rul segítesz mit csináljunk?
K-s processzor mellé H-s alaplapot ajánlani.
Most ismerkedsz a témával, vagy micsoda?
Hülyeséget írtál,mások pedig korrigáltak.
Mi a probléma?
#11 +1
minde kep zukseged van Z s alaplapra ha normalisan akarsz tuningolni, cpu bol is jobb azt veni ami kevesbe melegedhet, 212 huto, nincs epp a topon 'ar'a'ert
gephaznal fontos hogy minden beleferjen cpu huto is es vga is es jo legyen szelozese, gephazakat nem figyeltem anyira de ugyvelem nem epp azal nyult mel'e
#11 ja "o nem irt gephazat h'at azert nem volt mit latni:D
elenben tetszetosnek t"un"ot latam ma itt (marmint gyartoi oldal alapjan) olcson, Raijintek Arcadia, nemtudom jol irtam e de erdemes ranezni, vagy ma mar ilyen arban minden haz enyjre szuper? (legalabis anak tunik nagyon)
Kontár,te konstans iszol vagy mi?
Amikor 2 éve láttalak itt,akkor még jobban ment az önkifejezés :D
HA szeretnéd olcsóbban megúszni.
FM2 alaplap maradhat
Mellé egy Athlon 750k (az még fm2-es)
És semmi más.
Persze még ez sem tudja teljesen kihajtani a vga-d, de már közel lenne hozzá. Tehát lényegében huszonpárezer forintból elég jól járnál, jelentős előrelépés lenne a mostani cpu-dhoz (apu-dhoz)
icehunter ezt a segítés dolgot ne erőltesd, mert egyelőre még neked is segíteni kell.
Nem értesz hozzá, akkor miért vagy itt?
Legalább másokat ne vezess félre...
ó jaj, elírtam, visszavonom.
Azt hittem a6 van leírva neked, nem a8. Akkor nem lenne értelme a cserének, visszaszívom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!