Telepítem újra a Windowst és a háromnegyedénel lekapcsol a gép, mit tegyek?
Figyelt kérdés
[link] (45mptől nézzétek)
Beraktam a telepítő cd.t bebootoltam leformaztam a meghajtókat utánna elkezdte szépen telepiteni és a háromnegyedénel meg kikapcsol és elkezd csipogni a gép,mit kéne ilyenkor tenni hogy feltudjam telepíteni?
2015. jún. 14. 15:52
1/5 anonim válasza:
Nem lehet hogy túlmelegszik a gép? Megy benne rendesen minden venti?
2/5 A kérdező kommentje:
Mindig ugyan annál a pontnál áll le,de mondjuk bazi hangosan zúgnak a ventilátorok
2015. jún. 14. 16:01
3/5 A kérdező kommentje:
levettem az oldalát meg oda raktam egy szoba ventillátort hogy az is hütse xd de igy is kikapcsol de am nem melegszik tul mert hideg az egész gép azután hogy kikapcsolt
2015. jún. 14. 16:55
4/5 anonim válasza:
Próbáld meg másik windows telepítővel hátha.
5/5 A kérdező kommentje:
pendriverol szeretném most,csak arrol nem tudom hogy hogy kell,valaki tud benne segiteni?
2015. jún. 14. 22:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!