Ez a számítógép megéri az árát?
Figyelt kérdés
számítógép: [link] és még milyen alkatrészek kellenének hozzá? Meg nem fogok videózni vagy ilyesmi csak arra veszem hogy nagyon jó minőségben tudjak játszani játékokkal. Egyébként informatika szakra fogok továbbtanúlni szóval amúgyis kellene egy jó gép2015. jún. 13. 10:33
11/17 anonim válasza:
dual channel bár nem sokat számít játékban dedikált vga-val de ha lehet miért ne legyen? ér annyit amennyiért drágábban kapod(kb 1000ft körüli a különbség)
12/17 A kérdező kommentje:
De ha 1x8 gb-osat veszek akkor nem ugyanúgy 4 férőhelyes?
2015. jún. 13. 13:38
13/17 A kérdező kommentje:
Most már értem csak arra Gondoltam ha kesobb tobb kene mint 16 gb akkor nem tudom majd Igy megcsinalni
2015. jún. 13. 13:43
14/17 anonim válasza:
az alaplapban van a férőhely.. de 8gb jelenleg mindenre elég és 2x4gb-vel a dual channel miatt gyorsabb lesz mintha 1x8gb-t raktam volna be de olvasd el a cikket amit küldtem (az igp részt hagyd ki mert az rád nem vonatkozik)
15/17 anonim válasza:
2x4 + 8 + 8 az már több mint 16 :D
16/17 anonim válasza:
De hidd el, ha több mint 16 kell akkor már mást is cserélni kell majd, köztük az alaplap és procit is, 16 az saccolva 2020ig elég kell legyen gond nélkül, a 8 pedig játékhoz most is bőven elég.
17/17 A kérdező kommentje:
Ha hozzá adok 50 000 Ft-t akkor mennyit lehetne rajta változtatni? Mert ha nincs nagy különbség akkor meghagyom a monitorra.
2015. jún. 13. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!