Melyik Intel Pentium G-s processzort válasszam ha nem fogom húzni?
Figyelt kérdés
Ezek a procik ahogy néztem egy árban vannak kb.
B85M Bulk és R9 270 OC mellé
2015. jún. 12. 14:20
1/9 anonim válasza:
3420, 3258
Amnelyikhez kéz alatt hozzájutsz. Ezeket tipikusan azért adják el, mert a srácok agyonhülyítik egymást az i5-i7 procikkal. Akár szükségük van rá, akár nem. Így aztán "fejlesztenek"
2/9 Trevor. válasza:
Amelyik tetszik, a G3258 húzható, amit lehet, hogy nem fogsz kihasználni, de eladáskor jól jöhet.
#1 Én Pentium G3420-ról váltottam i5-4460ra. Játékok alatt elég érezhető a különbség a 2 proci között.
3/9 anonim válasza:
#2 Nyilvánvaló. Én viszont kéz alatt vettem egyet 12 ezerért egy mini-ITX rendszerhez, és diszkrét videokártya nélkül használom, mert a fullHD filmekkel bezárólag mindenre elég amire nekem kell. Igaz én nem játszom vele.
4/9 Trevor. válasza:
Ez így igaz, viszont kétlem hogy a kérdező R9 270-et akarna filmnézéshez...
5/9 A kérdező kommentje:
270X egy kicsit elírtam. Nem filmezéshez kellene, jobban mondva arra is, de játékra is. Ahogy néztem a G3258 alapjáraton is leelőzi a többi pentiumot, nem sokkal de le. Ez igaz? És ha később megjön a kedvem a húzáshoz még húzhatom is.
2015. jún. 12. 14:41
6/9 Trevor. válasza:
Hát igen, amúgy alapórajelen a G3258=G3420 és G3250.
7/9 anonim válasza:
Csak átmeneti lenne a processzor? Mert kegyetlenül visszafogja majd a videókártyád teljesítményét. 2015-ben játékra már NEM veszünk 2 magos processzort 10 év alatt azért már eljutottunk, hogy 4 szálat azért kihasználnak a nagyobb nevek.
8/9 A kérdező kommentje:
Igen átmeneti, ha összeszedek 50k-t akkor veszek még bele egy i5 4460-at.
2015. jún. 12. 15:38
9/9 anonim válasza:
Ha átmeneti, akkor nézz szét a hardveraprón, hogy melyik Haswell magos pentium procit kapod meg a legolcsóbban, aztán ne habozz, vedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!