Player97 kérdése:
Szerintetek mennyit ér ez a konfig? (részletek lent)
Figyelt kérdés
CPU: intel core 2 quad q8400
VGA: ASUS GT440
alaplap: Asus p5q3
hdd: 160GB
RAM: 4GB DDR3
2015. jún. 10. 15:40
1/7 anonim válasza:
Hát, szerintem annyit, amennyiért elviszik. Ez egy nagyon régi gép, felteszem már nincs garancia semmire, mellé még gyenge is, ha 20 körül elviszik már jól jártál.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat! :) őőő az a lényeg azért írtam ki a kérdést mert a barátom azt mondja hogy 100 ezret ér csak a lap és hiába mondom neki hogy max 50-55 ezret kap :) de nem hiszi el...
2015. jún. 10. 16:19
3/7 A kérdező kommentje:
és ő vette 60ért!!!
nem azért de sztem az én konfigom többet ér :D
CPU: Intel Core 2 Duo E8500
VGA: Asus GTX550 TI
Alaplap: Gigabyte GA-G31M-ES2L v2
RAM: 4GB DDR2
Ház: Cooler master elite 335
Hdd: 500GB westerndigital
2015. jún. 10. 16:22
4/7 anonim válasza:
Ez egy 7 éves alaplap, nem tudom, hogy akkor milyen kategóriába tartozott, de ennyi idő az informatikában mindent kb teljesen értéktelenné tesz(alaplapot meg főleg, egy normális procit nem tudsz ma már belerakni).
5/7 A kérdező kommentje:
hát igen :)) nem ért a gépekhez.. ezzel nem is lenne gond... de van neki egy ismerőse aki ajánlotta ezt neki... és a barátom megvette 60-ért... nos az én gépemet vettem 35-ért... jó tuningolva is lett.. és most így ér kb 50-55 -öt az enyém... nos a barátomnak az ismerőse vérig azt állítja hogy ez a konfig 100 ezret ér... akárhogy is számolom minimum egy i3 proci 1 tb hdd 2gb vga stb :) sajnos a barátom ezt lenézésnek veszi hogy mondom neki hogy nem ér 100 ezret... de nem érti meg hogy csak jót akarok...
2015. jún. 10. 16:40
6/7 anonim válasza:
Vannak olyan emberek akiken nem lehet segíten.. :)
7/7 A kérdező kommentje:
11 éve a legjobb barátom.. de hogyha ő nemet mond akkor az nem... sajnos ő ilyen..:)
Köszönöm hogy válaszoltál ment a zöld kéz! :)
2015. jún. 10. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!