Mitől csökken le az fps?
Figyelt kérdés
A játékokban ha egy bizonyos irányba fordulok eléggé lecsökken az fps. (Gondolom ez az irány az amerre jelenleg a legtöbb modell van)
Melyik hardver felelős ezért? (én vga-ra tippelek)
Gép:
Processzor: AMD FX-6300 3,5 Ghz
Ram: 6 GB
VGA: Sapphire Radeon HD 7790 1GB!
2015. jún. 9. 18:32
1/11 A kérdező kommentje:
Mármint nem az összes játékban, hanem néha előfordul, most pl. a Dying Light-ban.
2015. jún. 9. 18:34
2/11 anonim válasza:
Ez elsősorban CPU, az az FX sajnos borzasztó gyenge egymagos teljesítményben. A játék valószínűleg nincs rendesen sok magra optimalizálva. Ha húzol rajta, az segíthet kicsit.
3/11 anonim válasza:
igen, ez valószínűleg processzor lesz.
rakd fel az összes patch-et.
Sajnos az FX nagyon gyenge egy szálas teljesítményben.
4/11 A kérdező kommentje:
Első updatet felraktam, de a 2. nál a telepítő azzal kezd hogy felmegy a netre és trójait akar letölteni :D
2015. jún. 9. 18:42
5/11 anonim válasza:
A játék egymagos teljesítményre van optimalizálva, ami esetén az FX széria nagyon gyenge. Ez intel procival oldódnak meg. Amúgy nem csak neked vannak ilyenek nyugodj meg. Ismerősömnek az fx 8350 vízhűtéssel 10 percenként 2x kap 5mp-re 1 FPS-t, akármilyen játékról legyen szó.
6/11 A kérdező kommentje:
2015. jún. 9. 18:46
7/11 A kérdező kommentje:
Az akkora fps drop általában HDD lagg, amivel énis küszködik néha az 5400 RPM es környezetbarát WD vinyómmal.
2015. jún. 9. 18:47
8/11 anonim válasza:
Nemtom én már 2,5 éve nyúzom az FX-6300 procimat és remekül játszadoztam vele a HD7850 karimmal és most meg a GTX960-nal is. Mondjuk a Dying Light-val nem játszottam, de azon kívül nincs rá sok panaszom (4GHz-en használom, de mivel egyik játék sem hajtja ki a 6 szálat, így valószínűleg alap beállítással is folyamatosan tudná tartani az első 3,8GHz-es turbó lépcsőt). Nem egy atomerőmű (főleg egy szálon), de ennyire azért nem xar.
9/11 A kérdező kommentje:
Egyetértek
2015. jún. 9. 19:04
10/11 anonim válasza:
A proci miatt van ez(fps drop).Nem abban az irányban,ahol a legtöbb modell van.Ellenkezőleg.Azokban az irányokban,terekben,ahol a vga-nak nem nagyon kell dolgoznia,ott rengeteg az fps.Így a cpu lesz a szűk keresztmetszet és nem tudja tartani a tempót a vga-val.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!