Most vettem egy WD Blue 1 TB merevlemezt és folyamatosan csökken a teljesítménye, mit csináljak?
Erre a tápra gondoltam: [link]
Gép: core 2 duo
4 Gb ram
Radeon hd 6670. 2 Gb 400 W igényel minimum
Ebbe a gépbe elég lesz a 350 w táp
A videokártya min. 400W-ot igényel? Vagy csak én értettem rosszul, ahogy leírtad?
De egyébként egy ilyen konfighoz bőven elégnek kellene lennie a 450 W-nak, hacsak nem fogyaszt a kártyád ilyen brutális árammannyiséget.
Nekem egy 500 GB-os vinyóm van, kis fogyasztású konfiggal, és akkor még gyenge táppal..
Namost egyszercsak lecsökkent 15%-ra a kondíciója.
Lefuttattam rajta valami töredezettség mentesítést (vagy mit, nem tudom!?), felment 17%-ra (33 nap becsült hátralévő élettartamra) és azóta eltellt majdnem egy év és még mindig hibátanul működik. De persze csak belső adattárolásra használom.
A rendszerem azóta egy SSD-ről tölt be. Így hát én is azt javaslom, hogy a rendszer ne nagyon legyen rátéve, ha annyira legyengült, mint pl. az enyém.
Nekem azért csökken a merevlemez teljesítménye mert gyenge a táp, akarok venni egy Chieftec tápot csak nm tudom hogy hány. Wattosat.
A vidikarinak minimum 400. W kell de elég lesz e a 350. W?
Legyszi segítsetek.küldjem vissza a vinyom vagy vegyek egy jó tápot?
Chieftec 350 w elég lesz ebbe: core 2 duo, 4 Gb ram 1 TB vinyo radeon hd6670?
A gyenge táp nem feltétlenül jelenti azt, hogy "kevés benne a Watt", hanem azt, hogy gyengék benne a kondenzátorok, vagy az elektronikája.
Ha nincs a kártyán külön tápcsatlakozó, akkor az azt jelenti, hogy kicsi a fogyasztása, kvázi arra bőven elég a 350W.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!