Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az Intel (R) Core (TM) i5-4200...

Az Intel (R) Core (TM) i5-4200U CPU @1.60GHz 2.30GHz -s processzoromat mennyire tudom felhúzni?

Figyelt kérdés
Sziasztok van egy Dell típusú laptop-om, abban szeretném felhúzni kicsit a procit, 8gb ram van benne, videókártya is rendben van teljesen, csak ugye proci nem túl jó ha a GHz-t nézzük. Nektek az ilyen felhúzásokkal milyen tapasztalataitok vannak? Meg ugye azt nem értem, hogy miért írja ki külön, hogy 1.60 és 2.30 GHz? Előre is nagyon szépen köszönök minden választ! Üdv.

2015. jún. 9. 17:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Addig lehet húzni
2015. jún. 9. 18:46
 2/3 anonim ***** válasza:
49%

Beszélj hozzá csúnyán, szidd le, azzal talán felhúzod.

1.60 GHz az alapórajel normál használat közben, amikor viszont kell az erő, fel tud menni 2.30 GHz-ig is. Kellett neked U jelű processzoros gépet venni, ultra alacsony feszültségen működik, keveset fogyaszt és kevésbé melegszik, viszont legalább gyenge. Mást mondjuk nem lehet kapni, szinte minden emberi áron kapható laptopban valamilyen alacsony feszültségű (U) processzor van. Szerintem ne próbálkozz az órajelnöveléssel, főleg ne egy laptopnál és főleg úgy, hogy itt érdeklődsz róla.

2015. jún. 9. 20:09
 3/3 Trevor. ***** válasza:
Semeddig, a 2,3ghz automatikusan életbe lép, ha szükségét érzi. És igen, kellett neked U-s processzort venni.
2015. jún. 17. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!