Kb mennyi ideig bírja ki egy USB?
Figyelt kérdés
Mikor mondja be az unalmast? Minél többet használom? Elég gyakran használom, sok adatot töltök fel rá, törlök le róla. Az "életét" megrövidítené az, ha ráinstalálnák egy programot? Erre azért lenne szükség, mert ahol használni szeretném ezt a programot, oda nem enged beinstalálni semmit sem, le van tiltva...Ez lehetséges egyáltalán?2010. febr. 27. 23:54
1/6 anonim válasza:
A flash memóriák elég hosszú élettartamúak, de az USB (2.0) elég lassú. Ne tarts tőle, hogy egyik napról a másikra beadja a kulcsot.
2/6 czibles válasza:
nem tudom, hogy mit akarsz telepíteni az "usb"-re (ami igazából pendrive), de azzal számolj, hogy nagy valószínűséggel csak azon a gépen fog működni, amelyiken felraktad rá.
3/6 anonim válasza:
Eddigi tudásom alapján az USB egy univerzális csatolófelület, amelyen keresztül eszközöket lehet mondjuk számítógépre csatlakoztatni. Leírád, hogyan töltesz fel adatot magára a csatolófelületre?
4/6 anonim válasza:
Előre nem lehet megmondani mennyi lesz az élettartama. Lehet hogy már a következő bedugáskor tönkremegy.
Nincs benne kopó alkatrész, tehát elvileg hosszú élettartamúnak kellene lenni, de ha valami nevesincs típus akkor számíthatsz rá, hogy 1-2 éven belül megadja magát.
5/6 anonim válasza:
Előfordulhat bármikor, hogy elromlik. Nekem is sok pendrive elromlott már, de hogy mitől, azt nem tudom. Egyszer csak nem működik. Sebaj olcsó cuccok ezek, bármikor tud az ember újat venni.
6/6 A kérdező kommentje:
akkor pendrive -.- mintha ez most annyira fontos lenne, tudjátok, hogy miről van szó...
egy névjegykártya készítő programot szeretnék rátenni, ráinstalálni, úgy, mintha gépre tenném, csak most a PENDRIVE-t fogom beállítani, h oda tegye
2010. febr. 28. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!