Ez a videókártya is cicereg?
Figyelt kérdés
Láttam egy MSI GTX 970 gaming 4gb. Valaki írta az ipon oldalán, hogy ez egy idő után már nem cicereg ,csak ha új. Van ebből más változat is :MSI GTX 970 gaming 100me változat.Az is csak az elején cicereg? Vagy nem is zörög?2015. jún. 9. 15:53
1/6 anonim válasza:
Már nem igazán ciceregnek, ha igen, akkor is rengeteg trükk van arra, hogy meg lehessen szüntetni. Ügyfél gépébe nemrég lett véve, az is csendes.
2/6 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nem lesz baj. Oké. Köszönöm! :D
2015. jún. 9. 15:56
3/6 anonim válasza:
Én nemrég vettem, cicereg, mint az állat :D
Nincs két egyforma kártya, még teljesen azonos típusnál is előfordul, hogy az egyik cicereg, a másik meg nem.
Mikor ház nélkül, csak simán kint az asztalon működött, nagyon lehetett hallani, a gépházból viszont alig jön ki bármi hang, meg nekem az asztal alatt is van a gép, szóval nem zavaró, nekem legalábbis. Ha hirtelen lenémítom a játékot, akkor lehet hallani, de még így is csendesebb, mint a régi gépem tápjának a ventilátora.
4/6 anonim válasza:
Nem értem miért mondják ezekre, hogy ciceregnek, nekem 970 g1 gamingem van és semmi baj nincs vele.Lehet csak jó darabot fogtam ki.
5/6 A kérdező kommentje:
Akkor jót kaptál, mert három ventivel az is szokott.
2015. jún. 9. 20:07
6/6 anonim válasza:
A cicergés egyszerűen azt jelzi, hogy fost kaptál. Ha vársz vele, vagy megszűnik, vagy nem. Többnyire ha meg is szűnik, visszajön, viszont bukod az RMA garanciáztatást, vagy a 3 napos meggondoltam magam, cserét kérsz opciót. Mindenki, aki azt mondja, hogy vedd le a teljesítményt, állíts minden fost, az takarodjon a vérbe. Ha a ferrarinak zörög a kasznija 60 Km/h fölött, nem az a megoldás, hogy menj 50-el. Pláne hogy rohadtul nem olcsó hulladékról van szó. Ezek drága szarok ahhoz, hogy fosakodni kelljen velük. Minden vissza kell küldeni a gyártónak hogy dugják föl a ....be, mert az olyan fatökű hozzáállástól, hogy jaj, majd jó lesz, jaj majd megoldja ha lebutítod, csak azt érjük el, hogy a gyártó kártyánként kap 1 dollár extra hasznot, mert megéri a hulladék alkatrészeket használni, hisz a jenők elfogadták, hogy headsetet kell felvenni és akkor nem hallják. vagy lebutítják egy olyan kártya értékére, ami fele ennyibe kerül. És ha a selejttel elégedettek voltak sokan (beletörődtek mert elhitték, hogy normális és nem vitték vissza), akkor a következő széria is ugyanekkora trágya lesz, ha nem nagyobb. Sajnos ha vissza is küldöd, lehet ugyanúgy hulladékot kapsz. Ráadásul amit Te beadtál, azt mindennemű javítás nélkül addig adják el újra, míg meg nem kapja egy beletörődő paraszt. Valahogy baromira nem érzem át a dollármiliárdos vállalatok bánatát, hogy 200 dollár haszon helyett 199 lenne, ha ezt megszüntetnék, illetve kéne venniük egy teszt állomást, ami mikrofonnal is teszteli működés közben. Addig kell visszaküldeni MINDEN selejtes cicergő ganét, amíg veszteséges nem lesz nekik ez a baromkodás és végre nem kezdenek el olyan alkatrészt használni, ami nem a szeméttelepről bugázott, épphogy átmegy rajta az áram kategória. Vagy ha már ekkora telibevert hányadékot árulnak, akkor adják fele ennyiért. Egy jó GPU-s Gamer notebook egy átlag ember fél ÉVES fizetése, ha nem eszik közben. És három ilyenből nekem mindhárom cicergett. Rohadtul nem törődök bele, nem kell ilyen drágán szemét. És ne hagyd hogy félrevezessenek. Rohadtul ismert probléma és kizárólag a nyerészkedésnek köszönhető. Fizikai hiba. Aki mást állít az hazudik vagy olyan ostoba mint egy sarokban nyáladzó levizelt kaktusz. Nincs ugyanakkor cicergés mentes változat. Kb pont a 970-es óta minden tetves videókarival előfordulhat ilyen hiba. I7-es procik vrm moduljával is. Pusztán azért, mert nem lettek széttaposva az első ilyen hiba alkalmával és ...rtak a tesztelésekre/anyagminőségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!