Miért zöröghet a laptopom lemezmeghajtója?
Figyelt kérdés
ASUS K50AB-SX073D laptopom van, és a meghajtója zörög/zúg... Ha a kasznit felülről a meghajtó részénél, vagy a meghajtótálcát alulról kicsit megnyomom, akkor nem zúg, és ebből arra következtettem, hogy kicsit lazán van benne. Egy barátomnak is volt ilyen problémája, ő azt mondta, Neki egy idő után nem olvasott semmit, és ki is kellett cseréltetni. Szerintetek lehet valami baja ettől a gépnek? Vagy csak a meghajtónak esetleg? Vagy egyszerűen csak idegesítő dolog és semmit nem eredményez?
Előre is köszönöm a válaszokat.
2010. febr. 27. 21:37
1/3 anonim válasza:
..zúg a volga,zúg a volga,had zúgjon csak az a dolga,az a dolga..
2/3 anonim válasza:
Esetleg meglazult alkatrész az olvasón belül? Vidd szervizbe.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, a probléma szerencsére megoldódott, én is arra tippeltem, de nem...
2010. márc. 4. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!