Miért nem reagál a laptopom?
Kb. 1 órája hirtelen rosszalkodni kezdett a gépem. Nem reagál a kattintásokra, se az egérrel, se az érintőpaddal, huzigálni lehet a nyilat, csak kattintani nem, ezért újraindítottam, de most se jó, megjelenik, hogy "belépés a fiókba", de nem tudok belépni most sem. Semmi kattintásra nem reagál sehogy sem, miért van ez? A nyilat lehet mozgatni, csak kattintani nem, használhatatlan így teljesen.
Amúgy Dell N5110, 4 hónapos gép, eddig nem volt vele ilyen probléma. Mit tudnék csinálni? Segítsetek.
Most egy másik gépről írok amúgy...
Egyébként a billentyűzetre már reagált, a space-l be tudtam lépni, hogy megjelenjen az asztal, de kattintani továbbra se tudok semmivel, sehova...nagyon szar.. :/
Lépj be.
Számítógép használathoz nem kell mindkettő (egér és bill.), elég az egyik.
Be akarsz lépni? A fel-le nyilakkal váltogathatsz a felhasználói fiókok között, Enterrel pedig belépsz.
Nézd meg, hogy belépve lehet-e kattintani.
Nyomd meg a Windows gombot.
Ekkor feljön a Start menü menüsora.
Ha XP-d van, akkor nyilakkal menj a Futtatásra, majd Enter, aztán írd be a kis felugr ablakba, hogy devmgmt.msc majd Enter.
Ha Win 7-ed van, akkor a rögtön a Start gomb felett lesz egy kis szövegmező, itt oda kell beírnod az előzőt, majd Enter.
Ha ez kész, felugrik az Eszközkezelő, itt nézd meg, hogy nincs-e valaminél felkiáltójel.
Hát ez ku__a érdekes.
Mindegy, hátha megjavul...
Szívesen (bár csak félmegoldást írtam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!