Miért van az, hogy a processzor 24%-os kihasználtságon, a memória 1,5Gb/3Gb telítettséggel (a processzormagok 42 és 45 fokosak) lassú a gép?
A gépben Intel Celeron E3400as processzor van,egy geforce 210es videókártya,egy 450Wos Codegen táp,és egy 1360x768 és egy fullHD-s monitort hajt meg.Kevés a videokártya?A táp hibája?(Ha igen,akkor se kezdjétek el szidni a tápot légyszi,értem hogy a Codegen nem prémium világmárka,tervben van a csere)
Mit javasoltok,mit csináljak?(Ha venni kell,tudtok konkrét megoldást javasolni?(minél olcsóbbat)
Köszönöm szépen!
(Windows 8.1es oprendszer,rendszeres vírusirtást csinálok2,5 Tb nyi merevlemez van a gépben, és minden szoftver eredeti)
Nem mondogatom hogy a codegen táp milyen jó,nem tudod honnan veszed...Nem szeretem ha fikázzák azok,akiknek telik jobb tápra,de ha valaki észérvekkel el tudja magyarázni hogy miért rossz,nem szoktam kötni az ebet a karóhoz...
Nem a tápot éltetem,de ssd-re,vagy csak 7200rpm-es meghajtóra,és tápra együtt nincsen pénzem most,ezért szerettem volna megtudni hogy mit kell cserélni a teljesítmény javuláshoz.
Tudom,nehéz távgyógyítani,de igyekeztem minden információt leírni.
És pont azért mert te mondtad,próbáltam ki azzal a cooler master táppal,ami egy nagyobb gépben működött..
A két monitort is sírba fogja vinni?:D persze,kalapáccsal fogja szétverni őket...főleg hogy hogy mindkét monitor hdmi-n van csatlakoztatva...
Az alaplapnak semmi baja.Átraktam a winchestereket,a memóriát,a videokártyát és a processzort egy másik alaplapra,egy cooler master cm-rs500assal(új),és ugyan ez volt....Ebből egy ssd vásárlása lesz.
Köszönöm a válaszoláknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!