igazából csak adatátviteli sebességben tér él a dvi és a dsub (meg persze alakban...), ha nem full HD monitor akkor oda elég a D-sub is feltéve hogy nem 250hz es studiomonitor...
de 1024x768 ra untig elég a dsub.
2015. jún. 6. 15:43
2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Nem, ez egy régebbi monitor.
2015. jún. 6. 15:47
3/15 anonim válasza:
Ehhez a monitorhoz felesleges az a videokártya.
2015. jún. 6. 16:15
4/15 halalfalo válasza:
Remélem hamarosan leváltod a monitort FullHD-ra, mert ehhez egy fele ennyibe kerülő videokártya is elég lenne, ilyen felbontáson csak malmozni fog a kártya.
2015. jún. 6. 16:22
5/15 P.O.C. válasza:
Hát nem tudom, itt a ref. kártyától készült kép alapján én 2 db DVI-D csatlakozót látok. Abból meg nem tudsz D-SUB -ot csinálni, csak DVI-I vagy DVI-A csatlakozókból.
Természetesen az egyes gyártók ettől eltérhetnek, tehát azokon lehet van legalább 1 db DVI-I.
2015. jún. 6. 16:32
6/15 P.O.C. válasza:
Most hirtelen a gugli képkeresővel megnéztem pár nem fer -es R9 290 -et, egyiken sincs DVD-I.
Sajnos valószínűleg egy a kártyát nem fogod tudni használni D-SUB -os monitorral.
# 7 Az az ezer forintos vacak egy passzív DVI-I/D-Sub átalakító. A kártyán meg csak DVI-D van, full digitális(ellenben a DVI-I-vel), így ahhoz aktív átalakító kéne. Kicsit másabb ármagasság. Persze ezekből is gyártják a külön táp nélküli egyszerű variánsokat, de az adott eszköz kimenetére nincsenek jó hatással.
2015. jún. 6. 17:04
10/15 P.O.C. válasza:
Ember, nem érted, hogy DVD-D -t nem tud átalakítani?!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!