Driver telepités után miért csúnya a kép?
Sziasztok
Elégé lassu volt a gépem ezért gondoltam leformázom és újra rakom a windows-t . Azzal nem is volt gond csak hogy a videokártya driver telepitése elöt Full HD ba volt álitva 1920x1080 ba persze az erra alkalmas monitoromon gyönyörü képe is volt. A gond ott kezdödött hogy felraktam a videokártya driverét és miután újraindult a gép hiába ugyan ugy 1080p be volt a felbontás a kép valami ocsmány a telepités elötihez képest. Rakok ide egy képet : [link]
Nem tudom nektek mennyire fog látszani de érdekesek a szinek meg a szövegek is mintha el lenének mosodva kicsit.
Próbálgattam a nvidia panelbe állitgatni de nem lett jobb.
Anyi lenne még hogy telepitéskor szép képnél is hdmi kábellal volt öszekötve szoval gondolom azzal nem lehet baj. Próbáltam útána nézegetni a googléba de nem nagyon találtam hasonlót hogy driver telepités útán ilyen kép lessz.
Leírok még pár dolgot ami fontos lehet pl gépem
Processzor: AMD Phenom 2 X4 955 3.2 ghz
Memória: Kingston 8GB DDR3 1600 MHz
Videókártya: GIGABYTE Geforce GTX 760 OC 2GB 256bit DDR5
Próbálgatom még állitgatni de megköszönném ha tudna valaki segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!