Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Driver telepités után miért...

Driver telepités után miért csúnya a kép?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Elégé lassu volt a gépem ezért gondoltam leformázom és újra rakom a windows-t . Azzal nem is volt gond csak hogy a videokártya driver telepitése elöt Full HD ba volt álitva 1920x1080 ba persze az erra alkalmas monitoromon gyönyörü képe is volt. A gond ott kezdödött hogy felraktam a videokártya driverét és miután újraindult a gép hiába ugyan ugy 1080p be volt a felbontás a kép valami ocsmány a telepités elötihez képest. Rakok ide egy képet : [link]

[link]

Nem tudom nektek mennyire fog látszani de érdekesek a szinek meg a szövegek is mintha el lenének mosodva kicsit.

Próbálgattam a nvidia panelbe állitgatni de nem lett jobb.

Anyi lenne még hogy telepitéskor szép képnél is hdmi kábellal volt öszekötve szoval gondolom azzal nem lehet baj. Próbáltam útána nézegetni a googléba de nem nagyon találtam hasonlót hogy driver telepités útán ilyen kép lessz.

Leírok még pár dolgot ami fontos lehet pl gépem

Processzor: AMD Phenom 2 X4 955 3.2 ghz

Memória: Kingston 8GB DDR3 1600 MHz

Videókártya: GIGABYTE Geforce GTX 760 OC 2GB 256bit DDR5

Próbálgatom még állitgatni de megköszönném ha tudna valaki segíteni.

2014. dec. 19. 12:16
 1/8 DjImipapa ***** válasza:
Szia, amit képként belinkeltél, az itt nálam tökéletesen jól látható!!! Monitorcsere azaz rakj rá egy másikat, lehetséges kipurcant a megjelenítőd:(
2014. dec. 19. 12:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen akartam írni kommentbe hogy telorol én is megnéztem a képet nekem is jó igy másnak nem jön át mi a hiba.Monitor most másik nincs kéznél de a monitornak semmi baja mert leszedem a drivert egyböl szép tiszta a kép megint.
2014. dec. 19. 12:32
 3/8 A kérdező kommentje:
Az nvidia 3d illesztő programot leszedtem kírta hogy újrainditás szükséges rányomtam hogy újrainditás később ledobta a felbontást 800 600 ba. Jobb klikk képernyő felbontás 1080p ahogy driverel is volt csak most nélküle van újra se volt inditva a gép és gyünyürü éles kép szép szinek stb
2014. dec. 19. 12:38
 4/8 A kérdező kommentje:
Friss driver felrak újrainditom útána a kép megint valami hulladék. Köze nincs a 1080p hez.
2014. dec. 19. 12:40
 5/8 A kérdező kommentje:
Anyira még rájöttem hogy driver nélkül a tv hiába hdmi re van álitva DVI van amikor bekapcsol a gép akkor szép a kép driver feltelepitése és gép újrainditása után rendesen hdmi ir de a kép közel se valami jó.
2014. dec. 19. 13:00
 6/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Vagy csati nem kompatibilis vagy beálitás hiba kontrolpanel beálitásokat kéne nézegetned
2014. dec. 19. 13:21
 7/8 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
Win Újra telepités elöt jó volt?
2014. dec. 19. 13:23
 8/8 A kérdező kommentje:
Újratelepítés előtt jó volt de sima VGA kábellel ment vettem egy HDMI kábelt hogy majd azzal kössem össze.De nem tudtam rájönni így maradt a vga kábel. Így nem homályos meg aránylag jó a kép de hdmi kábellel jobb volt amíg a drivert fel nem raktam. De igy veszett azért köszi a segítséget.
2014. dec. 19. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!