Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem induló gép?

Nem induló gép?

Figyelt kérdés

Tegnap este használat közben lefagyott a gép. Elsőre ezzel még semmi probléma, de utána már nem volt hajlandó elindulni. Konkrétan még csak nem is csippan indulásnál. Ventik, minden pörög, de monitoron semmi és a már emlitett csippanás sincs.

Ezt okozhatja az ha kimerül a gombelem a lapban? Mert már párszor volt hogy elfelejtette a beálításokat az elem miatt.

2015. jún. 5. 14:21
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

Konkrétan úgy fagyott le, hogy böngésztem, kimentem fél percre a szobából, mire visszaértem már egeret sem lehetett mozdítani, illetve billenytűzetre sem reagált semmi.

Kék halál vagy ilyesmi nem volt.

2015. jún. 5. 16:00
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát remélem sikerül orvosolni a problémát :) Viszont lehet ez a 7-8 éves masina már menni akar az aranyfeldolgozó üzembe szunnyadni! :D Viccet félretéve, szerintem ha meg is javul, 1-2 éven belül cseréld le.
2015. jún. 5. 16:03
 13/19 A kérdező kommentje:
Hát remélem megjavul. Amire használom arra több mint elég, szó szerint csak netezésre, maximum néha filmet lesni rajt.
2015. jún. 5. 16:08
 14/19 anonim ***** válasza:

Írtad, hogy a memóriákat szedted ki.- Tehát több modulos.

Nosza.

Egy modult tegyél bele. Csipog és nincs változás? Vedd ki és csak egy másik legyen benne. Csipog és nincs változás? Memória baj akkor nem lehet, azt ki tudod így zárni. Ha azonban elindul valamelyik modullal, akkor meg megvan hogy melyik krepált be.

(Azzal úsznád meg a legolcsóbban)

2015. jún. 5. 16:40
 15/19 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam mindent, végül szervíz lett belőle. :(
2015. jún. 5. 16:53
 16/19 Molyolo ***** válasza:
100%
Azért írd ide mi lett vége!
2015. jún. 5. 17:54
 17/19 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél egy új PC-t.Ha nagyon olcsó PC-t szeretnél akkor nézzél Intel Celeron-os gépeket 2GB-rammal.Azokat lehet kapni 10-20 ezer ft-ért.Internetezni,filmezni megfelel.
2015. jún. 5. 18:00
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Majd a szervizben meg "hozzágondolnak" még pár hibát.. :D Vigyázni kell.
2015. jún. 5. 18:05
 19/19 A kérdező kommentje:

Hétfőn derül csak ki, de majd megírom. Amúgy nem rossz gép, főleg hogy mint írtam csak netezésre van használva.

E8200, 4GB ram meg egy HD4850, több mint elég alaphelyzetben. :)

2015. jún. 6. 02:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!