Processzor huzas, nem indulo gep. Van visszaut? A mi nap ugy dontottem hogy egy kicsit huzom a processzoromat?
Figyelt kérdés
Egy Amd athlon II x4 640 es processzorom van es a lenyeg az, hogy bekapcsoltam a gepet, beleptem a bioszba feljebb allotottam a voltage-t es a memory clock-ot. Ujrainditas utan a gep bekapcsolt, ment rendesen. Ezek utan egyel feljebb vettem mindent, am miutan a biosz ujainditotta a gepet mar semmi nem toltott be ujra. A z eger es a billentyuzet nem vilagit, kep nincs, viszont pl. A cdt ki tudom vennimert kiadja. Van ra mod es lehetoseg hogy ismet mukodesre birjam? Ja igen.. Az alaplapom M68M-S2P2014. nov. 7. 15:31
1/7 anonim válasza:
...
Feszt állítottál...
Feszültséget "kicsi" húzásnál nem kell emelni.
Alap feszültségen a kicsi húzás lehetséges,nem szükséges hozzá.
Lényegében: ha betudsz lépni a biosban állíts mindent gyárira vagy alaplapi bios reset...
2/7 A kérdező kommentje:
Es hogyan kell alaplapi bioszt állìtani?
2014. nov. 7. 15:37
3/7 A kérdező kommentje:
Amug epp ez az hogy a biosz se tolt be. Es nincsen semmi kep
2014. nov. 7. 15:39
4/7 anonim válasza:
Csinálni úgy nagyon semmit sem tudsz.
A bios reset alaplapilag lényegében annyit jelent,hogy ugyebár az elem biztosítja ,hogy akár kikapcsolva is emlékezzen a beállításokra a gép.
Amennyiben kiveszed az elemet pár perc után elfelejt minden beállítást az alaplap,bios.
Mivel nincs "emléke" arról,hogy mi volt ,standard gyári értékeken fog üzemelni.
Persze előtte full áramtalanítás nem árt!
5/7 A kérdező kommentje:
Na most már gépről írok! Köszönöm szépen a segítséget, mindkettőtöknek! Működik újra :)
2014. nov. 7. 16:09
6/7 anonim válasza:
Igazából mindkét választ csak én,egyedül írtam :)
Használd egészséggel.
7/7 anonim válasza:
előttem a nagykönyvbe illően megírták mit kell tenni.húzogatni meg nyugodtan,de feszt nem kell emelni.nálam az athlon II x2 2.8GHz alap megy 3.5GHz-et simán,bármilyen feszemelés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!