Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha egy játék az egyik pillanat...

Főmufti kérdése:

Ha egy játék az egyik pillanatban tökéletesen fut, a másikban pedig akad, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Ciklusokban jön az akadás olyan 10 másodpercenként.

2015. jún. 4. 13:41
 1/8 anonim ***** válasza:

Amennyiben szabályosan akkor valami furfang van ott pl :pengeélen táncolsz hőmérsékleten.

De lehet program is a háttérben.(vagyhogy nagyon terheld a procid,90% plusz,indul egy új progi,vagy valamelyik esetleg a játék többet kíván,100%-ot eléri a vga-t visszafogja és bumm).

Én indítanék egy MalwareBytes-t,egy Advanced System Care-t (és esetleg egy Hitman Pro-t).

2015. jún. 4. 13:48
 2/8 anonim ***** válasza:

Én ebben a sorrendben nézném meg a dolgokat:

0. driverek legfrissebbek-e

1. Proci/videókártya hőmérséklete

2. Megfelelő-e a tápellátás

3. Megfelelő-e az alaplapi tápellátás a procinak

2015. jún. 4. 13:50
 3/8 A kérdező kommentje:
kössz :)
2015. jún. 4. 13:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha online, lehet olyankor kapja a pinget, és te szívsz a rossz programozás miatt.
2015. jún. 4. 14:12
 5/8 anonim ***** válasza:
akárhogy programoznak a magas ping akkor is zavaró.. viszont ha a pontos konfigod tápostól leírnád és hogy melyik ez a játék milyen os akkor még tudnánk is segíteni
2015. jún. 4. 14:19
 6/8 anonim válasza:
vagy karcos a lemez vagy a konzolod már nem futtatja ojan jol
2015. jún. 5. 14:13
 7/8 anonim válasza:
ugyértem hogy lehet hogy valami hiba van a konzollal azt ajánlom vidd el egy szervizbe
2015. jún. 5. 14:22
 8/8 A kérdező kommentje:
a hűtéssel volt baj, azért kössz :)
2015. jún. 6. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!