Milyen tápot vegyek?
konfi:
i3 4160
sapi 280 vagy 280x
Olyan táp kellene ami akkor is elég lesz ha i5-sre váltok(hamar meglesz) és még egy kis tuningot is bír majd.
halk kellene és hatékony jó árban.
én egy Corsair VS550-t néztem ki elég jőnak tűnik és jók a pci-e csatik is(ha jól tudom 2x 6+2pines).
Jó lesz?Ti mit ajánlotok?
Újonnan kb. semmi jó táp nincs 15 alatt. Azt a Hamburg tápot pedig nem ajánlom, hogy megvedd.
A Corsair VS szériája pedig nem lett a legjobb.
Enynit tudok megengedni most :(.
1. [link]
2. [link]
Amúgy Chieftech smart 450w-ot fog váltani,neekm ezt atáp tökéletes,jó ideje megvan,annál jobb minőségű nem igazán kell,tápot is csak a csatlakozók miatt veszek.(6+8pines kellene,neekm pedig csak 6+2es van és nem hiszem h bírná átalalkítóval sem...)
az újabb Sirtec belsős Hamburgok már teljesen vállalhatóak, és az árkategóriában nagyon jók.
A Corsair VS és a Chieftec GPS szériája viszont felejtős.
Thermaltake Hamburg 530W
Viszont a helyedben nem vennék i3-t,ha hamar i5-re cserélsz.
Én ugyanígy vettem i3 4330-t ,hogy majd csere tuningos i5-re,de GTA5 közbe CPU limites egy HD7970 mellett (280X),miközben a HT kihasználtsága jóval kisebb.
Inkább a tuningos Pentiumot vedd,azzal kevesebbet buksz,amikor i5-re cseréled,és elméletileg jobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!