Vadonat új számítógépemet összeszereltem mindent papírforma szerint, de nem működik, mi lehet a baj? Beindításkor csak a cpu és a vga hűtők felpörögnek egy fél másodpercre és nem történik semmi.
Beindításkor csak a cpu és a vga hűtők felpörögnek egy fél másodpercre, aztán nem történik semmi. Megpróbáltam beindítani egy rammal és csak a létfontosságú dolgokkal, de ugyan az. Én az alaplapra gondolok. Szerintetek?
konfig: intel core i5 4460 proci, asus geforce gtx 750 ti vidikártya, 2x4 gb kingston 1866mhz ram, asus b85m-g alaplap, corsair cx500 táp, 1tb western digital 64mb cache hdd
Esetleg egy csavar beeshetett az alaplap mögé az összeszereléskor és zárlatot okoz?
Ellenőrizd, hogy minden rendesen van-e csatlakoztatva és, hogy a táp elegendő-e ennek a confignak.
Szerezz másik lapot és teszteld le. Ha másik mobo-val, de ugyanazzal a felszereltséggel működik, akkor az alaplap lesz a ludas.
Ha mindent lehúztál, akkor már csak a proci, vagy az alaplap lehet a baj.
A memória működni fog, csak nem fog annyin pörögni mint amennyit ki lehet belőle hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!