I3-3220 mellé GTX 960?
Figyelt kérdés
jelenleg egy Asus GTX 650 ti pihen a gépembe viszont erősíteni szeretném kicsit a drágaságomat, ellenben túl sok pénzt se szeretnék ki adni érte ezért érdekelne, hogy e mellé a processzor mellé mennyire ajánlott/nem ajánlott ilyen kártyát venni. Vagy esetleg gondoljak meg egy I5 öt2015. jún. 2. 22:13
1/7 Trevor. válasza:
Mehet mellé, majd később egy i5 is jöhet.
2/7 A kérdező kommentje:
hogy az istenbe írtál választ kevesebb mint 5mp alatt? xD
2015. jún. 2. 22:14
3/7 anonim válasza:
Baja nem lesz egyiknek se, ha berakod azt a videókártyát, csak hiába van benne ha nem tudja kihajtani. Ha már ilyenen gondolkozol akkor valami A8/A10/Phenom II/FX/I5/I7 mehet bele, attól függ milyen processzorra van pénzed.
4/7 A kérdező kommentje:
mindenképpen LGA 1155-ös Intel kéne mert B75 Pro3 as lapomat semmikép sem akarom le cserélni.
2015. jún. 2. 22:17
5/7 Trevor. válasza:
Így alakult, gyorsan tudok válaszolni :D
Amúgy jó lesz az i3+GTX 960. Full HD-n használnád?
6/7 A kérdező kommentje:
igen full hd ban szeretném hasznát venni. (amugy csak meglepödtem, mert a kérdés kiírása után kapásbol nyomtam a saját kérdéseid menű gombra és már ott volt h 1 válasz xD)
2015. jún. 2. 22:27
7/7 anonim válasza:
"Baja nem lesz egyiknek se, ha berakod azt a videókártyát, csak hiába van benne ha nem tudja kihajtani. Ha már ilyenen gondolkozol akkor valami A8/A10/Phenom II/FX/I5/I7 mehet bele, attól függ milyen processzorra van pénzed."
26 %-os tudom hogy gépigény.hu -ról jöhettél tudom hogy max 12 éves vagy de annyit tegyél meg kérlek hogy amíg nem tudsz alap dolgokat a gépekről addig nem írsz ide butaságokat !szerinted hogy menne bele egy lga 1155 alaplapba egy fm2-es proci vagy akár egy am3+-os ? olvasni olvasni hajrá !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!