Új gépet vettem. Kevés a 4GB Ram mellé a 2 GHz?
Én is alkatrészenként vettem volna meg. A "kész" konfigokban azt sózzák rád, amit nem tudnak eladni a raktárkészletről.
Egyébként pontos paraméterek nélkül tényleg nem értem a problémát. A sebesség nem csak a "nagy számokon" múlik. (Az mindössze a marketing.)
Ez olyan mint a "2GB-os videokártya". Jól mutat az újság címoldalán, de senkit nem érdekel, mert ez csak egy paraméter. Nem ez a döntő. Mintha egy autót így hirdetnék:
- 4 kerék
- 1 kormány
- Ajándék BENZINES MOTOR!
processzor: amd athol 5350 apu radeom tm r3 2.05 GHZ
RAM memória 4GB
64 bites operációs rendszer (win7 ultimate)
AM1
Athlon X4
500 GB
R7 240
Midi Tower 500 W
Ennyit találtam róla!
A helyi pc bolt,arra való,hogy egeret vegyél,ha épp bedöglik az akkori,vagy egy átalakítót,vagy egy üres dvd-t stb.
Komplett pc-t nem ilyen helyen veszünk.
Ha luxusautót akarsz,és megveszel egy Fiat Puntot a helyi szalonba,akkor ott sem mentség,hogy csak az volt az utcában.
Kérdés alapból nem érthető.
Milyen 2GHz kevés?A RAM órajelére,vagy a CPU-ra,vagy mire gondolsz?
AMD-s alaplapba sose fogsz Intel-t rakni,ahogy fordítva se.
Milyen gép ez?
AM1-es?
Milyen célra van?
Sajnos nem lehet erre mit mondani, téged átvertek, AM1-es gépet ma már semmilyen körülmények között nem lehet ajánlani senkinek sem... Ebbe semmilyen épkézláb processzort nem lehet tenni.
"Lassúnak érzem a gépet! "
Ezt kifejtenéd? Mi lassú pontosan? Böngészni is kín, vagy játszani akartál volna?
4GB RAMmal csak akkor lehet "lassú" a géped, ha:
- rossz processzor/ram kombót választottál, mert rivális cégek termékeit vásároltad
- messze túlzottak az elvárásaid
- a nyüves program amit futtatsz sz*rul van megírva, mely esetben tökmindegy milyen a konfigod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!