Mondanátok alaplapot ehhez a cpuhoz?
Figyelt kérdés
30k t szeretnék az alaplapra költeni max 40k. viszont ha van 30k ért jó alaplap akkor mindenképp azt fogom venni. egy i7 4790k hoz kellene NEM fogom húzni. amiatt ezt választottam mert magasabb az órajele mint a simának.2015. jún. 1. 19:28
1/6 anonim válasza:
Ha később akarok húzni akkor ez még arra is jó lesz.
ASUS Z97-K
2/6 anonim válasza:
én személy szerint ezt ajánlom : [link]
3/6 A kérdező kommentje:
köszi !
2015. jún. 1. 19:45
4/6 halalfalo válasza:
Ezaz, 28 ezer Ft-ért "gamer" B85-ös lapot! :P
Én az MSI Z97 Guard Pro-t ajánlom.
5/6 A kérdező kommentje:
[link] itt a hivatalos rendszerkövetelmény. az a helyzet ,h nagyon régi kártya kéne bele .ezzel pedig az abaj ,h ilyeneket már nem feltétlen forgalmaznak. ez által én azt tudnám neked ajánlani ,h pl: jófogáson , írd be ,h "gamer pc" és állítsd be árnak 100k t . biztos lehetsz benne ,h fogsz egész jó gépet találni amin menni fog talán jobban is mint low. ha ne adj isten érdekelne ez a variáció de nem akarsz keresgélni akkor nézhetek én is egyet csak jelezd ,h keressek.
2015. jún. 1. 20:06
6/6 A kérdező kommentje:
kösz! előzőt pedig nem ide szántam -.-
2015. jún. 1. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!