Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ehhez a processzorhoz, videóká...

Ehhez a processzorhoz, videókártyához és ramhoz milyen alaplapot ajánlanátok?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

Vagy szinte mind1, akár milyen 775-ös alaplap megteszi? ÉS a táp kb milyen legyen? egy 430W FSP az elég lenne?

Csak MMo-znék ezzel a géppel,nem vagyok nagy fps fanatikus.

2015. jan. 12. 15:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Csak hogy tisztázzuk ezek a cuccok már megvannak, vagy még csak most akarod megvenni? Utóbbi esetben szerintem ne akarj egy ilyen old schol gépet összerakni, állati nagy baromság.
2015. jan. 12. 15:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Az állati nagy baromság enyhe kifejezés...

HA már megvan, akkor én egy gigabyte p35 ös lapot néznék, azok anno jó kis tuning lapok voltak. Egy q6600-ot ma már muszáj lesz megráncigálni.

2015. jan. 12. 15:37
 3/6 A kérdező kommentje:

Még nincsenek meg, de nem vagyok túlságosan eleresztve, főleg így újévkor nem...

Minden nyáron melózom és össze tudnék szedni pénzt, de nem akartam az egészet gépre költeni...De mégis milyen konfigot ajánlanátok, amivel Tera-zni Dota2-zni,meg WoW-ozni lehet?

2015. jan. 12. 17:07
 4/6 anonim ***** válasza:
mégis mennyiből?
2015. jan. 12. 18:10
 5/6 A kérdező kommentje:

Ezeket a cuccokat Ebayről rendeltem volna, 60alatt kijönnék az egészből,úgy, hogy táp+alaplap+proci+ram+vga

De ha szerintetek nagy baromság, akkor inkább gyűjtök, úgy is 3hónap a szülinapom, aztán Érettségi(akkor úgy sem használnám), még nyáron is dolgozni fogok,de egyetemre is szerettem volna félretenni, ezért nem akartam sokat költeni most...

2015. jan. 12. 21:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Itt a hangsúly azon van barátom, hogy (magyar árakat számolva) egy q6600 árából pár nap vadászat árán az ember talál modernebb, és legalább ugyan olyan gyors processzort, mint ez, és az később is fejleszthető lesz, meg talán az árát se fogja bukni úgy. Ráadásul fele annyi áramból megvan.
2015. jan. 13. 04:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!