Ehhez a processzorhoz, videókártyához és ramhoz milyen alaplapot ajánlanátok?
Vagy szinte mind1, akár milyen 775-ös alaplap megteszi? ÉS a táp kb milyen legyen? egy 430W FSP az elég lenne?
Csak MMo-znék ezzel a géppel,nem vagyok nagy fps fanatikus.
Az állati nagy baromság enyhe kifejezés...
HA már megvan, akkor én egy gigabyte p35 ös lapot néznék, azok anno jó kis tuning lapok voltak. Egy q6600-ot ma már muszáj lesz megráncigálni.
Még nincsenek meg, de nem vagyok túlságosan eleresztve, főleg így újévkor nem...
Minden nyáron melózom és össze tudnék szedni pénzt, de nem akartam az egészet gépre költeni...De mégis milyen konfigot ajánlanátok, amivel Tera-zni Dota2-zni,meg WoW-ozni lehet?
Ezeket a cuccokat Ebayről rendeltem volna, 60alatt kijönnék az egészből,úgy, hogy táp+alaplap+proci+ram+vga
De ha szerintetek nagy baromság, akkor inkább gyűjtök, úgy is 3hónap a szülinapom, aztán Érettségi(akkor úgy sem használnám), még nyáron is dolgozni fogok,de egyetemre is szerettem volna félretenni, ezért nem akartam sokat költeni most...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!