Az én Win8.1-es gépem miért nem kínálja fel ezt a Win10 frissítés dolgot?
Igaz tört a Win, de frissítéseket kap.
Vajon miért nem írja ki, hogy regisztráljak win10-re??
VAN már a mi iskolai gépeinken is kiírta a W10 frissítését!
Nem tudom mi van de nekem se írja ki otthon :(.
Nincs fenn az utlsó frissítés a gépeden!
Frissítsd W Update-ban
A Windows.com-on van fenn a megoldás erre még nincs fenn az SP1 frisítés ezért nem jelnt meg az ikon:
Miért nem találom a Get Windows 10 alkalmazást?
A Get Windows 10 a legtöbb Windows 7 Service Pack 1 (SP1) és Windows 8.1 Update rendszert futtató számítógépen elérhető.
A következő esetekben nem jelenik meg az alkalmazás:
Az eszközön nem Windows 7 SP1 vagy Windows 8.1 Update rendszer fut.
Ellenőrizni szeretné, hogy melyik Windows rendszer fut a számítógépen? Itt megtalálja az utasításokat.
A számítógépen a Windows Enterprise verziója fut, amely nem jogosult erre az ajánlatra.
Az automatikus Windows-frissítések nincsenek engedélyezve az eszközön.
Az eszköz nem felel meg a minimális rendszerkövetelményeknek.
Az eszköz nem csatlakozik az internethez.
Az eszköze jogosult, de még dolgozunk olyan frissítéseken, amelyek növelik az eszköz felhasználói élményét, mint például egy új illesztőprogram beszerzése.
Forrás: [link]
:(
Tört Enterprise van, köszönöm utolsó!
#5 vagyok
Szìvesen segítek.
Nekem azt mondták hogy nem nagy baj ha tört ha "Jól van törve" akkor félkéne hogy frissítse és meg kellett volna jelennie
Az informatikus azt mondta hogy telepítsem újra és crackeljem windowsos loaderrel.
Úgy mennie kell.
Mondta az hogy tört igazából ha jól tört akkor fel kell rá mennie a Windows 10nek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!