1 modulos vagy 2 modulos ramot jobb venni?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogyha csakis a sebességet nézzük, akkor inkább 1x8 gb-os vagy 2x4 gb-os ugyanolyan ramot éri meg venni csakis sebesség szempontjából, hogyha nem szeretnék később bővíteni.2015. jún. 1. 15:09
2/7 anonim válasza:
De a gyakorlatban ebből semmit se veszel észre,játékban papíron sincs különbség.
2 slotos alaplapnál magadat szivatod meg a 2x4GB-al.
3/7 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak. Akkor számít igazán, ha APU-s/igp-s géped van. Dedikált videókártya mellett max 2-3% különbséget lehet észlelni, s akkor már sokat mondtam. Integrált videókártyával viszont a sávszél duplázódása miatt (mivel általában az a visszafogó tényező) a teljesítmény is duplázódhat.
4/7 A kérdező kommentje:
De ha nem szeretnék bővíteni, akkor ugye a 2 slotba belefér, tehát ezt a magam szivatását nem értem. Akkor minden esetben jobb a 2x4 gb?
2015. jún. 2. 06:37
5/7 anonim válasza:
Nem. Arra mondta hogy ha 2 slotos lapod van később nem fogod tudni fejleszteni mert már az összes slot foglalt.
6/7 Közveszélyes Kontár válasza:
m'ert lene szivatas? cserelni tilos? dual chanelbe jobb igen es igen van gyakorlati hatasa es "papiron" is le van jegyezve, maskerdes hogy atlag felhasznalonak meg sincs jelentosege mert pl mit ersz csk peldanak hogy pl 20mp toltes helyet 18,5mp lesz vagy 1oras tomorites/konvert pl 59perc 35mp re csoken?
7/7 A kérdező kommentje:
4 slotos lapom van, és játékra használom főként a gépet. Itt meg semmilyen különbség sincs?
2015. jún. 6. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!