Szeretnék venni új vga-t melyik lenne az én gépembe a jobb?
Gépem:
fx 6100 cpu
8Gb 1600-as memória
alaplap asrock 970 pro 3
na most azon gondolkozom hogy r9 280-ast vegyek vagy r9 270x-et
na most ugye a 280 csak 3GB a 270x pedig 4GB sokan mondják hogy nem kell 4 GB mert hogy nem használja ki de én nem 1 évre akarom késibb pedig lehet hogy nem árt a kicsi + de a lényege az egésznek hogy mennyire lenne életképes ez az összeállítás? most nincsen full HD monitorom csak 1440*900 de szeretnék majd venni azt is és ha már költök szeretnék majd full grafikán nyomni a játékokat mennyire menne ezn?
aki jön majd hogy NVIDIA-t vegyek az kérem ne is írjon mert nem érdekel az a vélemény mivel néztem és nagyon drágák nekem azok a kártyák tehát aki írja hogy vegyek NVIDIA-t mert az ati szer meg ilyenek szolok előre lepontozom!
értelmes válaszokat és tanácsokat pedig előre is köszönöm
Ez a "nem 1 évre akarom" dolog egy csapda, mert pár év múlva már valószínűleg egyik kártya sem lesz a csúcson, vagy annak közelében.
Akkor sem lesznek persze rosszak, csak éppen már valami másra fogsz vágyni.
Alacsony felbontású monitorhoz meg egyáltalán nem biztos, hogy jelenleg szükséged van a kinézett kártyák teljesítményére.
Ezzel együtt a te pénzed, a te döntésed.
Ha a kettő között kell választani, akkor egyértelműen a 280.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!