Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szeretnék venni új vga-t...

Szeretnék venni új vga-t melyik lenne az én gépembe a jobb?

Figyelt kérdés

Gépem:

fx 6100 cpu

8Gb 1600-as memória

alaplap asrock 970 pro 3

na most azon gondolkozom hogy r9 280-ast vegyek vagy r9 270x-et

na most ugye a 280 csak 3GB a 270x pedig 4GB sokan mondják hogy nem kell 4 GB mert hogy nem használja ki de én nem 1 évre akarom késibb pedig lehet hogy nem árt a kicsi + de a lényege az egésznek hogy mennyire lenne életképes ez az összeállítás? most nincsen full HD monitorom csak 1440*900 de szeretnék majd venni azt is és ha már költök szeretnék majd full grafikán nyomni a játékokat mennyire menne ezn?

aki jön majd hogy NVIDIA-t vegyek az kérem ne is írjon mert nem érdekel az a vélemény mivel néztem és nagyon drágák nekem azok a kártyák tehát aki írja hogy vegyek NVIDIA-t mert az ati szer meg ilyenek szolok előre lepontozom!

értelmes válaszokat és tanácsokat pedig előre is köszönöm

#VGA #ATI #r29270 #r29280 #r29290
2015. jún. 1. 13:58
 1/4 anonim ***** válasza:
270X-et értelmetlen 4GB VRAM-mal venni. Marad a 270X 2GB vagy 280 3GB, nem kérdés hogy utóbbi jobb.
2015. jún. 1. 14:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Jelenleg a 270x is jó full hd (max/ultra 1-2 játékhoz az élsimítás nélkül) beállításon mindenhez. De a 280 at vedd!
2015. jún. 1. 14:10
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez a "nem 1 évre akarom" dolog egy csapda, mert pár év múlva már valószínűleg egyik kártya sem lesz a csúcson, vagy annak közelében.

Akkor sem lesznek persze rosszak, csak éppen már valami másra fogsz vágyni.

Alacsony felbontású monitorhoz meg egyáltalán nem biztos, hogy jelenleg szükséged van a kinézett kártyák teljesítményére.

Ezzel együtt a te pénzed, a te döntésed.

Ha a kettő között kell választani, akkor egyértelműen a 280.

2015. jún. 1. 14:15
 4/4 A kérdező kommentje:
azért írtam hogy nem 1 évre akarom mert nem emlékszem mikor vettem még a régi kártyámat 5770 volt mikor kijött akkor volt kb olyan 5 éve talán tényleg nem tudom 50 000 volt anno de nagyon sokat kihúztam vele tavaly még elég sok játék majdnem full beállításokon hozta a 40-45 fps-t tehát nem is az hogy fullon akarok még játszani 3 év múlva is de igen is 2-3 évet lehúz egy kártya átlagban legalábbis eddig így volt nekem most egy 7770-em van gta 5 is még megy rajta közepes és high beállításokon 35-41 fps között néha le esik 30 alá de viszonylag ritkán eddig egyedül a witcher 3 nem megy de az még minimumon sem :D (5770 is megvan csak 7770 et ajándékba kaptam) ezért írtam hogy nem 1 év.
2015. jún. 1. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!