Boot után fekete képernyő kurzorral windows 8.1?
Figyelt kérdés
Nem rég raktam össze egy gépet teljesen új alkatrészekből. Minden jól ment miután egy i5 4460 integrált videókártyájának valami frissítését nem telepítettem(intel hd 4600) utána ha elindítom a gépet a boot és a köszönő képernyő után fekete minden és csak az egér látszik. Kb 5 perc után minden visszaáll látható az asztal mintha mi sem történt volna. Hogy lehetne ezt a problémát megoldani?2015. máj. 31. 23:59
1/15 anonim válasza:
A chipset drivert is felraktad ?
2/15 A kérdező kommentje:
Fhu lehet azt nem. Megpróbálom! Utána olvastam állítólag valami fastbootot kell letiltani. Nos én ezt az alaplaphoz járó A-tuning programmal meg is csináltam de semmi.
2015. jún. 1. 08:35
4/15 A kérdező kommentje:
Asrock b85m pro4
2015. jún. 1. 20:33
5/15 anonim válasza:
Még mindig rossz ? Asrock
az inf drivert felraktad ? milyen frissítést telepítettél a vga hoz ?
6/15 A kérdező kommentje:
Azóta dolgoztam nem próbáltam:)
Inf drivert tuti nem. Integrált videókártyát haszálok mivel jövő hónapban fogok tudni venni.
2015. jún. 1. 21:40
7/15 A kérdező kommentje:
De amit kellett az intel oldaláról leszedtem(VGAhoz) valami chipsetet is.
Gyerkőccel meg asszonnyal foglalkozok este letörlöm összes drivert és felrakok mindent az oldaról:)
2015. jún. 1. 21:42
8/15 anonim válasza:
Asrock oldalról kell leszedni mindent !!
1 chipset driver (ez működteti az alaplapot)
2 VGA driver (ha van külön vga kártya akkor az alaplapit nem kell telepíteni)
hangkártya driver
utána bármi jöhet Lan kártya stb,stb
9/15 anonim válasza:
2 pont most azt kell telepíteni .
10/15 A kérdező kommentje:
Innen mindhármat megcsináltam. Akkor a gond hogy nem az összeset szedtem le.:) Na akkor ma este megpróbálom köszi a segítséget a fejleményről majd írok holnapi nap folyamán este körül!
2015. jún. 1. 21:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!