Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » LAN csatlakozó pöcke elhajolha...

LAN csatlakozó pöcke elhajolhatott?

Figyelt kérdés

Valahogy kitéptem a LAN kábelt, de nem biztos hogy kitört benne bármi.

A LAN kábel végén lévő RJ45 csatlakozó törésgátlón a műanyag pöcök nem tört el, az ép maradt.

A probléma a gép LAN csatlakozójában van, ott nem kattan be ha bedugom és kihúzódik állandóan.

Lehet, hogy csak valami fém "pöcök" hajolhatott el és megjavítható?

Bonyolult szétszedni a laptopot, eddig egyszer szedtem szét a CPU-t újra hőpasztáztam.

Aki szervizes és tudja, hogy néz ki a LAN csati, lát esélyt arra, hogy csak mondjuk például vissza kell hajlítani valamit?

Vagy mégis kitörhetett valami?

Általában alaplapra van ráforrasztva, szóval csere esélytelen.

(No wifi.)

#port #RJ45 #LAN csatlakozó #törésgátló
2015. máj. 31. 21:35
 1/1 CspCsj ***** válasza:

Az aljzat tesztelése elég egyszerű. Fogsz egy másik kábelt, vagy a meglévő kábel másik végét, és beledugod. Ha az is kicsúszik, akkor az aljzatnál lehet gond.

Valószínűleg az általad említett kis kiálló pöcök nem akad be a megfelelő perembe:

[link]

Mivel általában műanyag az egész így nem biztos, hogy visszahajlítható. Nagyítóval és lámpával próbálj belenézni.

Végső esetben:

- ha van wifi router, akkor wifi adapter 2ezer alatt: [link]

- LAN aljzat csere, típustól függ: [link]

2015. jún. 3. 01:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!