Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szeretnék segítséget kérni...

Szeretnék segítséget kérni hogy mit érne meg jobban venni egy gépházat abba cuccokat vagy egy kész gépet?

Figyelt kérdés
kiszámoltam gépház+cuccok 300ezerből kijön de amit szeretnék az egy laptop (lenovo y50-70) vagy egy asztali gépet amit nem tudom hogy milyet érné meg venni de ha tudtok ajánlani akkor azt megköszönöm.

2015. máj. 31. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Csakis úgy vegyél gépet hogy te veszel meg minden cuccot. Egybe gépet nem szabad venni, mert az vagy egy nagy szar vagy túl van árazva.
2015. máj. 31. 21:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Heló, nem tudom, hogy a +cuccok mit takar, de gondolom monitor, egér, billentyűzet.

Szerintem mindenképpen jobban megéri neked összerakni a gépet, mert nagyon nehéz találni pont megfelelő konfigot, ha mégis találsz egyet, akkor több, mint valószínű, hogy igen drága lesz. Gondolom játékra használnád a gépet, hisz (asszem) az általad megadott laptop gamer laptop. Amennyiben ez igaz, a perifériákból is gamer fajtát vennél, vagy nem, mert ha mechanikus billentyűzetet szeretnél, az igen drága, a magyar kiosztású pedig igen "ritka". Nem tudom, hogy van-e már egy általad összeállított konfig, de ha nincs, akkor légyszives jelezd, és szivesen leírom, hogy mit ajánlok, ugyanis ebből az összegből igen jó gamer pct lehet összedobni. Ha erre tartasz igényt, akkor írd le, hogy neked mi tartozik bele abba, hogy pc (pl. SSD kell-e, optikai meghajtó kell-e, stb.)

2015. jún. 1. 13:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat én szeretnék bele egy ssd-t illetve lehetőleg egy 1terrás hdd-t procinak pedig intel i7 4790k-t gondoltam alaplapon még gondolkozom és minimum 7gb ram. De ha tudtok jobbat akkor megköszönöm.
2015. júl. 8. 12:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Bocsánat az előbb 8gb ramot akartam írni.
2015. júl. 8. 12:10
 5/5 anonim ***** válasza:
azt az i7-et ne vedd meg,az egy túlárazott processzor,ráadásul i7-nek csúfolt HT-val ellátott i5,és nem tud annyival többet,mint amennyivel drágább.
2015. júl. 10. 05:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!