Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gamer-PC-het milyen merevlemez...

Bence2601 kérdése:

Gamer-PC-het milyen merevlemezt válasszak?

Figyelt kérdés
500 gigásat szeretnék mert a jelenlegi gépemben 232 giga az össz hely és így is van rajta még ~100 giga hely és vannak rajta játékok (kicsit több helyet igényelősek is pl AC4 25GB). És mielőtt valaki azt mondaná hogy az nem sok, igen tudom hogy vannak annál több helyet igényelő játékok (gondolok itt pl GTA 5 65GB)... Viszont szerintem elég lenne az 500 Giga de nem tudom mit kell figyelnem, Ti melyik HDD-t ajánljátok?

2015. máj. 31. 16:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem éri meg az 500 gigás vinyó mert általában plusz 2-3 ezer forintért kapsz 1 terrásat .
2015. máj. 31. 16:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Egyébként ezt ajánlom:

[link]

2015. máj. 31. 17:00
 3/9 A kérdező kommentje:
Még annyi hogy melyik a legjobb? Seagate, Toshiba vagy Western Digital?
2015. máj. 31. 17:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem eddig Toshiba és WD vinyóm volt mindkettő jó szerintem a segateről nyilatkozni nem tudok.Viszont amit linkeltem vinyó az faxa árban is és teljesítményben is.
2015. máj. 31. 17:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Inkább ez legyen játékra: WD Black 1TB (FZEX)

Olyan 20-22ezer körül mozog, de megéri az árát.

2015. máj. 31. 17:12
 6/9 A kérdező kommentje:
Szerintem ugyan azt megtaláltam a PCX-en 15 ezerért, én ott néztem köszi az lesz az amit keresek :D
2015. máj. 31. 17:13
 7/9 A kérdező kommentje:
Az első és az utolsó válaszoló (17:12-kor írta) összehasonlítottam a 2 vinyót amit írtatok/linkeltetek és mindenben ugyan az kivéve hogy az egyik WD Blue a másik meg WD Black ez sokat számít?
2015. máj. 31. 17:19
 8/9 anonim ***** válasza:
# 7 Első válaszoló vagyok.Szerintem blue és a black között semmi nem indokolja,hogy a black vagy 6 ezer forinttal drágább.Nem hiszem ,hogy gyorsabb lenne és azt sem hiszem,hogy tovább bírná a gyűrődést.
2015. máj. 31. 18:02
 9/9 Panda Péter ***** válasza:
előbb vagy utóbb úgyis érdemes lesz beruháznod egy SSD-re (ha még nincs), szóval az egyes vinyók közti minimális sebességkülönbség nem igazán fog számítani. én se hiszem hogy a black által nyújtott picike extra sebesség megérne több ezer forintot. mondjuk sztem még az 1T szűkös lesz, de majd látod.
2015. máj. 31. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!