Laptop vásárlás, szerintetek ez jólenne?
Sziasztok!
Laptopot szeretnék venni 220 000ft ért maximum. A lenovo z50-70re esett a választás.
Intel core i7 4510U
Nvidia geforce gt 840M 2gb
8gb ram
1tb sshd
A hordozhatóság miatt döntöttem laptop mellett, de szeretném futtatni rajta napi szinten a gta5-öt. Láttam videókat, med-high beállításon 30-40fps, de az érdekelne igazán, hogy mennyire fogja kinyírni a laptopot rövid időn belül?
Szerintetek alkalmas rá, és nem szedi szét a gépet?
Előre is köszi a válaszokat!
Ez sokkal jobb játékra, a garanciája is jobb, a kijelzője is, a garanciáról nem is beszélve, igaz egy kicsivel többe kerül, de megéri és normális videokártya van benne, a processzor pedig normális, nem u jelü:
Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még a tönkrevágja-e a laptopot a gtaV kérdésre a válaszok!:D
2. Válaszló: Ennyim sajnos nem lenne rá, így is nehezen nyári melóval tudom majd csak megkeresni a pénzt előreláthatólag. Úgy tervezem egyébként, hogy 2-3 év múlva beruháznék egy gamer pc-re, persze hasonló árkategóriában.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!