IPhone 5c 8gb-nál mennyire fogy gyorsan a tárhely, milyen kompromisszumokat kell kötni?
Figyelt kérdés
Akinek ilyen mobilja van kérem ossza meg velem a tapasztalatait.2015. máj. 30. 19:21
1/4 anonim válasza:
Nagyon gyorsan elfogy és kellemetlen mert a frissítésekhez sokszor 1, 1,5 GB szabad hely kell, tehát kb5,6 GB van amit használhatsz ami nagyon kevés. Nekem már a 16 GB is kevés.
2/4 A kérdező kommentje:
És ha a fotókat iCloudban tárolom?
2015. máj. 31. 11:43
3/4 anonim válasza:
Nekem bőven Elég annyi, hogy a képeket gépen tárolom:)
4/4 anonim válasza:
Talan mar nem aktualis de
Nekem ilyen telefonkm van en dropboxon tarolom a kepeket, es ezen kivul van meg facebook insta messenger snapchat youtube, egy zeneletolto es egy ket jatek a telefonomon
Na igy maradt 2,8-3GB hely a telefonomon.
Az alkalmazasok merete egyre no ugye ezert ritkan erdemes ujra telepiteni oket igy tobb helyunk lesz persze ez nem megoldas.
En 16GB vennek de ketsegtelen egy kis hely takarekossaggal ellehef rajta ferni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!