Az új iMac-et lehet bővíteni SSD-vel?
Figyelt kérdés
Igen, lehet bele SSD-t rakni ezt tudom... de hogy bővíteni tudom e SSD-vel az már egy másik kérdés... Ugyebár én a HDD-t benne szeretném hagyni és mellé akarok plusz egy SSD-t. A régi modellekben kivitelezhető volt, hogy a lemezmeghajtó helyére lehetett beépítőkerettel egy SSD-t rakni. Ma ezt hogyan oldják meg az új modelleknél?2015. ápr. 21. 15:34
1/6 anonim válasza:
"Ma ezt hogyan oldják meg az új modelleknél?"
Kb sehogy. Már szétszedni is kész művészet (és ezt nem a gép beljesének kinézetére és az abban való gyönyörködésre értettem).
Sok sikert hozzá
2/6 A kérdező kommentje:
Én nem értelek... Én tudom hogy néz ki a belseje és azt is hogyan kell szétszedni... A kérdésem az, hogy meg lehet e oldani, hogy legyen SSD a HDD mellett?!
2015. ápr. 21. 19:07
3/6 anonim válasza:
Nem lehet. Viszont lehet hibrid meghajtót rakni bele.
Esetleg SSD-t bele és külső hdd.
4/6 anonim válasza:
Szerintem nincs benne elég hely. Amúgy rádughatsz egy külső SSD-t.
5/6 anonim válasza:
Ugyan olyan méretű SSD megy bele mint egy laptopba.
6/6 anonim válasza:
Bazki ha arra sem vagy képes, hogy megnézd a linket, akkor mit várjunk tőled?? Ott van, hogy mi van benne mit hogyan kell kiszedni. Nyilván, hogyha ki lehet szedni, akkor ki is lehet cserélni. Ehhez nem kell doktori cím. Bár lehet, hogy ez egyeseknek túl magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!