Miért van az, hogy szinte minden gépen rossz valamelyik USB port?
Figyelt kérdés
Nem az első PC-met veszem, és mindegyiknél rossz volt néhány USB port. A leggyakoribb hiba, hogy bedugom a pendrive-ot, olvasni tud róla, írásnál meg megáll a csík, aztán kampec. Utána ha bedugom egy jóba, akkor kiírja, hogy sérült, és formázni vagy scandiskezni kell. A másik, ami előfordul, hogy szimplán nem ismeri fel a hardvert, amit beledugok, bár a driver már telepítve van. Most pl PC-n a házba épített elülső USB-k közül rossz az egyik, az előző alaplapon viszont valamelyik alaplapi volt rossz. Apám laptopján is rossz az egyik USB már gyárilag az volt, de még hosszan tudnám sorolni. Elég gyakori hiba. Van erre bármi magyarázat, hogy miért ilyen alacsonyan van a léc a gyártóknál ezen a téren?2015. máj. 30. 08:12
1/6 anonim válasza:
Kicsi a minta, ebből még ne vonj le következtetést. Nálam minden USB jó (4 gép), nem is találkoztam még másnál sem hibással, mégsem gondolom, hogy nem létezik rossz. Nem volt szerencséd, ennyi.
2/6 anonim válasza:
A vásárlás pillanatától kezdve nem működik rendesen az alkatrész és nem javíttattátok?
Nekem minden (7) USB port működik a gépen.
3/6 anonim válasza:
Nekem is csak egy usb portom ment tönkre, az is már vagy 10 éves, olcsó, előlapi szemét, az alaplapiakkal eddig még nem volt gondom.
4/6 anonim válasza:
Valószínüleg a rossz tápegység tette tönkre őket, nekem mind jó, sosem romlottak el
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Ezek szerint tényleg túl kicsi volt a minta.
Tápegységből csak minőségit veszek, az a része marhaság. Ezek egyszerűen gyártási selejtek.
Nyilván nem viszem vissza a gépet, ha minden más jó rajta, csak a sokból egy USB nem működik. Drágább a benzin, meg az idő, amit munkaeszköz nélkül töltenék...
2015. máj. 31. 10:36
6/6 anonim válasza:
"Nyilván nem viszem vissza a gépet, ha minden más jó rajta, csak a sokból egy USB nem működik. Drágább a benzin, meg az idő, amit munkaeszköz nélkül töltenék..."
És mi van, ha azért nem jó, mert zárlatos és más alkatrészt is tönkretesz? De te tudod... biztos tele vagy lóvéval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!