Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Asus R7 240 OC 4GB DDR3-as...

Asus R7 240 OC 4GB DDR3-as miért ilyen olcsó 4GB memóriához képest?

Figyelt kérdés
Lenne ez a termék : [link] , és arra lennék kíváncsi, hogy pontosan miért kerül ennyibe, míg előtte - és utána is csak 1-2 GB-s GPU-k vannak amik szintúgy DDR3-asok...Van valami hátránya is? :D

2015. máj. 29. 18:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

#6 Nem tudom, hogyan szerezted azt a 82%-ot amid van, de hogy nem a számítástechnikán belül, az 100%! Aki eleve úgy kezel egy olyat gyártót, hogy nem is ismeri, mik az előnyei és a hátrányai, az miért szól hozzá a témához? Prohardveren ha csak egy kicsit is utána olvasol, az AMD kártyákat már csak az alacsonyabb áruk miatt is ajánlják. Mondjuk persze, ettől függetlenül az Nvidia is egy marhajó gyártó, mert előző 2 gépemben nekem is Nvidia kártya volt, csak sajnos nem volt 750TI-re pénzem, így maradtam az R7 260X-nél. Ahhoz képest, hogy tényleg mennyi fan boy szidja, marhajó. Még a sokszor leszarozott driverre sem tudok panaszkodni, mert azzal sem volt baj sose. Így utólag még jobb vételnek is tűnik ez az R7 260X, mint a 750TI. Azt a minimális teljesítmény pluszt és a +1gb vramot sajnálom, de igazából annyival nem erősebb, inkább csak hűvösebb, de az meg a normális gépházam végett annyira nem izgat.

A #8-as válaszoló pedig jól mondja, ATI már nincs, AMD van..

2015. máj. 29. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!